Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Falun

Effektiva omrörare för företag i Falun

Är ni ett företag i Falun och behöver en omrörare som kan hantera en stor mängd vätskor? Då har du kommit till rätt ställe. Pump- & pyrolysteknik AB har ett stort urval av FluidMix-omrörare på lager i Falun, som är otroligt kraftfulla och har lång livslängd. Våra omrörare är det optimala valet för företag som kräver snabb leverans, bra service och högkvalitativa produkter.

Är ni lokaliserade i Falun och behöver en omrörare?

Det är vår högsta prioritet att förse alla möjliga branscher och företag i Falun med den bästa utrustningen med den bästa servicen. Förutom försäljning och installation av omrörare erbjuder Pump- & pyrolysteknik AB även inspektion, service och reparation om du redan har en FluidMix-omrörare. Vi kan service och reparera omröraren på plats i Falun hos ditt företag eller i vår verkstad efter dina önskemål. Kontakta oss om du vill ha en omrörare eller service i Falun, så återkommer vi med ett erbjudande inom 24 timmar.

Varför Pump- & pyrolysteknik AB?

Vi har mer än 25 års erfarenhet inom branschen och därför vet vi vad en omrörare måste kunna hantera. Vid tvivel om vilken omrörare du ska välja i förhållande till dina arbetsprocesser, önskemål och behov hjälper vi till med rekommendationer. Vi tar naturligtvis hand om montering och installation, men även efterföljande service och eventuella reparationer. Vår stora erfarenhet gör att du kan ha förtroende för att vi vet vad vi gör.

Varför välja en FluidMix industriomrörare?

Vi erbjuder omrörare som är speciellt producerade av märket Fluidmix. Omrörare av detta märke är av hög kvalitet och de är byggda för att användas i svåra förhållanden och miljöer. Omröraren hanterar vätskor med både låg och hög viskositet och tål även aggressiva kemiska vätskor, både sura, alkaliska och frätande. 

  • Klarar tuffa industrimiljöer.
  • Blandar/mixar såväl tunna som viskösa vätskor.
  • Finns för sura, basiska och frätande vätskor.
  • Anpassade för allt från små IBC behållare till stora cisterner.
  • ATEX godkänd.

 

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Behöver ni en FluidMix omrörare till er verksamhet i Falun? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Falun.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

 

Service och reparation av din omrörare i Falun

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Falun? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Falun!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här