Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare för industriellt bruk

Effektiva Omrörare

Vi hjälper dig att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! En automatiskt omrörare, en för betong? Vi har allt du behöver – inget annat.


Kraftfulla omrörare för industrin

Tåliga omrörare för tankar & cisterner!

FluidMix kraftiga omrörare används inom industrin för att undvika sedimentation i tex. tankar och cisterner. Den passar även utmärkt till att blanda och mixa vätskor till en homogen lösning. PPT är återförsäljare av dessa effektiva och tåliga industriomrörare som med fördel används tillsammans med din pump. Vi vet vad du behöver för att effektivisera din produktion!

Ring oss idag på tel. 040-42 47 10

Varför välja en FluidMix industriomrörare?

  • Klarar tuffa industrimiljöer.
  • Blandar/mixar såväl tunna som viskösa vätskor.
  • Finns för sura, basiska och frätande vätskor.
  • Anpassade för allt från små IBC behållare till stora cisterner.
  • ATEX godkänd.

Axel och blad finns i olika stålkvalitét; 316/304 och kan även fås i plastbelagt utförande.

Omrörare betong

Omrörare för betong är eftertraktade av både proffs inom byggbranschen och DIY-entusiaster. De är essentiella för att blanda material som betong, cement och puts, vilket kräver robusta och effektiva verktyg. Dessa garanterar en jämn och homogen blandning, vilket är avgörande för byggkvaliteten. Användarna av dessa omrörare uppskattar deras hållbarhet, prestanda och flexibilitet, och de är ofta på jakt efter modeller som kan hantera olika material och arbetsförhållanden effektivt.

Automatisk omrörare

Automatiska omrörare är främst riktade mot användare i hemmaköket. De erbjuder en praktisk lösning för att automatiskt röra om i maträtter som kräver kontinuerlig omrörning, såsom soppor, såser och gröt. Dessa är designade för bekvämlighet och tidsbesparing, med funktioner som handsfree-användning och justerbara inställningar för olika grytstorlekar. Användare som letar efter automatiska omrörare värderar enkelhet och effektivitet i köket, och dessa verktyg hjälper dem att fokusera på andra aspekter av matlagningen samtidigt som de säkerställer en jämn tillagning.

Vi hjälper dig hitta rätt omrörare!

Vi hjälper dig gärna. Vi vet vad du behöver för att effektivisera din produktion!
Ring oss idag på tel. 040-42 47 10