SERVICE AV PUMPAR

Behöver din pump service? Har du behov av att snabbt få din pump lagad?  Då har du kommit rätt! Vi förstår innebörden av bra pumpservice. Våra duktiga tekniker renoverar och utför service av de flesta på marknaden förekommande pumpmärken. Dessutom erbjuder vi alltid snabba returer.

Pump & Pyrolysteknik har över 25 års erfarenhet av att arbeta med pumpar. Naturligtvis använder vi alltid originaldelar i alla pumpar vi servar. För att behålla ATEX-EX klassningen är det nödvändigt att använda pumptillverkarens originalreservdelar. På så vis kan garanteras att säkerheten där pumpen är installerad bibehålls. Pump & Pyrolysteknik  är agenter för pumpmärket ARO Ingersoll Rand men i vår verkstad servar vi även andra pumpmärken.

Service Pumpar

Vi utför pumpservice på membranpumpar, kolvpumpar, fatpumpar, livsmedelpumpar, impellerpumpar m.fl. från:

SERVICE AV OMRÖRARE

PPT marknadsför omrörare av märket FluidMix och naturligtvis servar vi dessa omrörare om behov finns. Skicka din omrörare till PPT i Vellinge eller be oss komma till ditt företag för att utföra servicen på plats hos er.

RESERVDELAR

KÖP ORIGINAL RESERVDELAR FRÅN PUMP & PÝROLYSTEKNIK AB OCH GÖR SJÄLV SERVICE AV DIN PUMP ELLER OMRÖRARE

Beställ original reservdelar och tillbehör av oss på PPT. Service med originaldelar garanterar att ATEX-EX klassningen behålls och säkerheten kan bibehållas där pumpen eller omröraren är installerad.

FILM OM PUMPSERVICE

Studera gärna filmen här bredvid från Ingersoll Rand Ltd. Den beskriver på ett väldigt pedagogiskt vis hur du enkelt själv kan göra pumpservice av din ARO pump.

KONTAKTA OSS IDAG!

Nedan finns förslag på hur du lätt kommer i kontakt med oss för att få din pump eller omrörare servad.


Beställ service

Telefonnummer: 040-42 47 10

Mail: order@pptab.se 


Maila 

Order till: order@pptab.se 

Frågor till: info@pptab.se


Fyll i vårt KONTAKTFORMULÄR

Skicka din pump till vår verkstadpå Mejselgatan 10B, 235 32 Vellinge.

Service av pumpar och omrörare