MEMBRANPUMPAR

Pulverpump ARO Ingersoll Rand

MEMBRANPUMPAR FRÅN INGERSOLL RAND FINNS HOS OSS PÅ PPT!

Vi hjälper dig att hitta den pump som gör just din verksamhet mer effektiv! Allt du behöver – inget annat.

Ring oss idag på tel. 040-42 47 10 eller maila till info@pptab.se

De flesta av ARO® membran pumpar är ATEX-godkända (CE Ex11 2GD X).

 

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN:

  • I stort sett alla typer av vätskor.
  • Trögflytande medier som lim, färg, tätningsmassor mm.
  • Vätskor med slitande partiklar.

De flesta pumpar från ARO finns i ATEX utförande och kan användas i explosiva miljöer och de uppfyller EU-direktivets säkerhetskrav.

ATEX är en förkortning av det franska uttrycket ATmosphères EXplosibles vilket på svenska betyder explosiv atmosfär och används om EU/EFTA/Schweiz regelverk för explosiv miljö med gas- och/eller dammatmosfär.

Säkerhetsdatablad: ATEX dokument

 

Klicka på den ARO pump nedan du vill veta mer om. Varje pumpmodell har tillhörande bild, teknisk manual och reservdelsförteckning.

PUMPENS FUNKTION

Våra tryckluftsdrivna membranpumpar från ARO är mycket lätta att använda.  Pumpens kapacitet regleras enkelt med hjälp av luftflödet och pumpar med hjälp av två membran som rör sig fram och tillbaka. Membranpumpen ger ett pulserande flöde och om behov finns kan en tryckutjämnare, som reducerar pulseringen, kopplas in efter pumpen. Användningsområdena är många och de användas för praktiskt taget alla typer av vätskor, tunnflytande, viskösa, rena eller starkt förorenade. Tack vare den pneumatiska motorn kan de användas i explosionsfarliga områden.

VI HJÄLPER DIG GÄRNA I VALET AV PUMP!

PPT är återförsäljare för ARO pumpar sedan 1988 och vi har ett omfattande sortiment av kvalitetspumpar. Naturligtvis har vi den bästa lösningen för pumpning, sprutning och dosering. Vi lagerför även reservdelar till alla på marknaden förekommande membranpumpar; ARO pump, Jessberger, Dominator, Graco, Sandpiper, Wilden, Tapflo, Husky, Versamatic, Yamada mfl.