SERVICE AV PUMPAR

Behöver din pump service? Har du behov av att snabbt få din pump lagad?  Då har du kommit rätt! Vi förstår innebörden av bra pumpservice. Våra duktiga tekniker renoverar och utför service av de flesta på marknaden förekommande pumpmärken. Dessutom erbjuder vi alltid snabba returer.

Pump & Pyrolysteknik har över 25 års erfarenhet av att arbeta med pumpar. Naturligtvis använder vi alltid originaldelar i alla pumpar vi servar. För att behålla ATEX-EX klassningen är det nödvändigt att använda pumptillverkarens originalreservdelar. På så vis kan garanteras att säkerheten där pumpen är installerad bibehålls. Pump & Pyrolysteknik  är agenter för pumpmärket ARO Ingersoll Rand men i vår verkstad servar vi även andra pumpmärken.

Service Pumpar

Vi utför pumpservice på membranpumpar, kolvpumpar, fatpumpar, livsmedelpumpar, impellerpumpar m.fl. från en mängd olika tillverkare, bland annat:

FILM OM PUMPSERVICE

Studera gärna filmen här bredvid från Ingersoll Rand Ltd. Den beskriver på ett väldigt pedagogiskt vis hur du enkelt själv kan göra pumpservice av din ARO pump.

KONTAKTA OSS IDAG!

Nedan finns förslag på hur du lätt kommer i kontakt med oss för att få din pump eller omrörare servad.


Beställ service

Telefonnummer: 040-42 47 10

Mail: order@pptab.se 


Maila 

Order till: order@pptab.se 

Frågor till: info@pptab.se


Fyll i vårt KONTAKTFORMULÄR

Skicka din pump till vår verkstadpå Mejselgatan 10B, 235 32 Vellinge.

Service av pumpar och omrörare