Pump & Pyrolysteknik AB

Service av pumpar

Service av pumpar
med originaldelar

Pump & Pyrolysteknik har över 30 års erfarenhet av pumpservice


Vi erbjuder service av pumpar för tillverkninsindustrin

När en pump arbetar med högt tryck under lång tid kommer den förr eller senare att behöva en service. Det är viktigt att hålla pumpen i bra skick för att arbetet ska gå så snabbt, smidigt och problemfritt som möjligt. Vi vet hur viktigt det är att kunna lita på sin pump. Vår långa erfarenhet gör att vi är redo att utföra service på alla förekommande pumpmärken. Antingen utför vi service på plats eller så får vi plocka in pumpen till vår verkstad – alltid med snabb retur!

Detta har vi lång erfarenhet av och kan snabbt serva pumpar på bästa sätt och behövs reservdelar ersätter vi alltid med originaldelar. För att behålla ATEX-EX klassningen är det nödvändigt att använda pumptillverkarens originalreservdelar. Då kan arbetet fortsätta på ett säkert och stabilt sätt, precis som när den var nyinstallerad. Pump & Pyrolysteknik  är agenter för pumpmärket ARO Ingersoll Rand men i vår verkstad servar vi även andra pumpmärken.

Vi utför pumpservice på membranpumpar, kolvpumpar, fatpumpar, livsmedelpumpar, impellerpumpar m.fl. från en mängd olika tillverkare, bland annat:

Pump- & pyrolysteknik AB Certifierad Återförsäljare av ARO pumpar

Film om pumpservice

Studera gärna filmen här bredvid från Ingersoll Rand Ltd. Den beskriver på ett väldigt pedagogiskt vis hur du enkelt själv kan göra pumpservice av din ARO pump.

Kontakta oss idag

Nedan finns förslag på hur du lätt kommer i kontakt med oss för att få din pump eller omrörare servad.

Beställ service:

Fyll i vårt KONTAKTFORMULÄR

Skicka din pump till vår verkstad på Mejselgatan 10B, 235 32 Vellinge.