Pump & Pyrolysteknik AB

Vi har pumpen & filtren för just ditt behov

Pumpar, Filter & Ytbehandling till industri

Pump & Pyrolysteknik AB hjälper dig att hitta fram till den bästa lösningen för pumpning, sprutning och dosering.


Stort utbud av pumpar för små & stora industrier

Vi erbjuder ett stort utbud av pumpar och reservdelar från både ARO Ingersoll Rand Ltd, LaFonte, Serfilco, Inoxpa och GemmeCotti.

Pumpar anpassade för aggressiva kemikalier med fasta partiklar och hög viskositet är vår specialitet. På PPT har vi ett omfattande sortiment av kvalitetspumpar i lager, därför kan vi erbjuda snabba leveranser.

Omrörare tillsammans med pump är en utmärkt kombination om du behöver blanda vätskor och pulver eller om du vill undvika sedimentation i din tank. PPT marknadsför omrörare av märket FluidMix för krävande applikationer.

Vi hjälper dig! Våra kompetenta säljare har 25 års erfarenhet av pumpar och omrörare. Kontakta oss idag på telefon 040-424710 eller email info@pptab.se

Membranpumpar

Pumpar av märket ARO klarar alla på marknaden förekommande medier såsom vätskor, färg, pasta samt livsmedel och levererar med hög effektivitet. De håller hög kvalitet och har lång livslängd vilket ger dig en trygg tillförlitlighet och god ekonomi. Ingersoll Rand Ltd är en av världens största tillverkare av tryckluftsdrivna kolv- och membranpumpar. ARO Membranpumpar har följande fördelar:

 • Luftmortorn har en exceptionellt låg energiförbrukning
 • Membran med lång livslängd
 • Obalanserad luftväxlingsventil gör att pumpen aldrig stannar
 • Quick-dump ventilerna avleder kalluften för att förhindra frysning
 • Bultad konstruktion gör pumpen 100% läckfri
 • ATEX-godkänd

Doseringspumpar

Doseringspumpar och doseringsystem från emec

Kolvpumpar

Pumparna levererar trögflytande vätska med hög effektivitet. ARO Kolvpumpar finns i tre utföranden:

Fatpump

Fatpump

Vi marknadsför fatpumpar från Serfilco International Ltd. som har sålt pump- och filtreringssystem över hela världe i över femtio år. Pumparna används för högviskösa material, framför allt inom livsmedelsindustrin men finns även i utförande för kemiskteknisk industri mfl.

Magnetdrivna pump

Magnetdrivna Pumpar

Italienska magnetdrivna pumpar från Lafonte, som har funnits sedan 1975. Pumparna är till för att pumpa syror och farliga vätskor.

Filtreringssystem, pump och metallåtervinningssystem

Filtreringssystem

Italienska system som är kända över hela världen för sin vätskehantering, filtrering och rening av produkter, även för frätande vätskor, särskilt i elektroplätering och kretskort sektorer, samt återvinningssystem för ädla metaller, inklusive smycken och guldraffineringsindustrin.

Axeltätad centrifugalpump

Axeltätad centrifugalpump

Spanska centrifugalpumpar är idealiska för överföring av vatten och andra vätskor med låg viskositet. Den är utformad för att tillgodose behoven hos hjälptjänster inom livsmedels-, kemikalie-, läkemedels- och vinindustrin.

Impellerpump

Axeltätad centrifugalpump

Impellerpumpar klarar att pumpa de flesta vätskor, både tunnflytande och tjockflytande samt även med fasta partiklar i vätskan.

Omrörare

Spanska FluidMix designar och tillverkar högkvalitativa omrörare för industrin. PPT är återförsäljare av dessa effektiva och tåliga omrörare som med fördel används tillsammans med din pump. FluidMix omrörare har följande fördelar:

 • Klarar tuffa industrimiljöer.
 • Blandar/mixar såväl tunna som viskösa vätskor.
 • Finns för sura, basiska och frätande vätskor.
 • Anpassade för allt från små IBC behållare till stora cisterner.
 • ATEX godkänd.

Service av Pumpar & Omrörare

Vi servar dina pumpar och omrörare!

Pump & Pyrolysteknik  är agenter för pumpmärket ARO Ingersoll Rand men i vår verkstad servar vi även pumpmärken från andra leverantörer. Vi utför service på membranpumpar, kolvpumpar, fatpumpar, livsmedelpumpar m.fl.

Naturligtvis använder vi alltid originaldelar i alla pumpar vi servar. För att behålla ATEX-EX klassningen är det nödvändigt att använda pumptillverkarens originalreservdelar. På så vis kan garanteras att säkerheten där pumpen är installerad bibehålls.

Klicka här för att komma till vår NYHETSSIDA