Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

Effektiva omrörare från FluidMix i Göteborg

Har ni en verksamhet inom industrin och behöver en omrörare som kan hantera en bred variation av vätskeblandning? Vi vänder oss till företag som ställer höga krav på snabba leveranser, serviceinriktad personal och produkter av bästa kvalité. Hos oss hittar ni ett gediget utbud av omrörare av märket FluidMix, en omrörare som karaktäriseras av att vara både kraftfull och har kapacitet att hålla över lång tid.

En omrörare är i regel nödvändig för er som använder en pump inom industri och produktion. Det kan vara för att transportera vätskor av blandad viskositet mellan olika miljöer, till exempel inom livsmedels- och mejeriindustrin. Men innan vätskan är redo att förflyttas behöver den blandas ihop till den önskvärda konsistensen som pumpen därefter kan förse vidare i produktionsprocessen. För det ändamålet krävs en effektiv och tålig omrörare som klarar av att homogenisera era vätskor för önskat resultat. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss! 

Vi hjälper många kunder både att starta upp sin verksamhet men också att utveckla den framåt. Vi gör det genom att framgångsrikt matcha omrörare med företagets behov, ändamål och budget. Det är inte ovanligt att gå vilse bland utbudet av omrörare eller att vara osäker på exakt vilka specifikationer man behöver. Det finns dock ingen anledning till oro. Med mer än 25 års erfarenhet i branschen har vi personal och tekniker som hjälper er att hitta precis den omrörare ni behöver för att ta er produktion till nästa nivå.  

Vi servar er omrörare i Göteborg

Utöver att snabbt leverera omrörare till er verksamhet kan ni även kontakta oss för att effektivt få en befintlig omrörare servad. Vi utför reparationer och service med noggrann precision. Våra tekniker kommer mer än gärna ut till er verksamhet och både undersöker och lagar er omrörare på plats. Givetvis finns alternativet att transportera er omrörare till vår verkstad om det är så att det inte finns möjlighet för oss att serva den i dess befintliga miljö.  

Service av omrörare med originaldelar

Vi garanterar att den omrörarservice du får med våra tjänster alltid sker med originaldelar i de fall där någon del av omröraren behöver bytas ut. Det ger er en förutsägbarhet i produktens kvalité och omröraren behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. När det kommer till omrörare och er säkerhet gör vi allt för att upprätthålla denna. 

Hos oss står ni och ert företag i centrum för vår service. Vi kan omrörare och bidrar mer än gärna med vår kompetens till er. Tveka inte att kontakta oss redan idag. Inom 24 timmar efter att ni hört av er återkommer vi med en första offert för er att ta ställning till. En omrörare från vårt sortiment i Göteborg är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Glöm inte heller att våra omrörare från FluidMix kan hantera mindre IBC-behållare och allt därifrån till stora cisterner. Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar!

 

KONTAKTA OSS

Telefon
0734 35 29 22

Epost
stefan.johansson@pptab.se
order@pptab.se


Kontakta vårat kontor i Göteborg här

Kontakta vårt kontor i Göteborg

Göteborgskontoret

Kuballe 121, 471 97 RÖNNÄNG

Stefan Johansson

Teknisk Säljare / Service

Telefon
0734 35 29 22

Epost

stefan.johansson@pptab.se

order@pptab.se