Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

Omrörare för er verksamhet i Göteborg

 

Många industrier på marknaden är beroende av en omrörare i sin verksamhet och produktion. Det kan vara allt från avloppsreningsverk för att blanda avloppsvatten och slam till att framkalla strömbildning i vattenbaserade attraktioner på ett tivoli.  Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder omrörare som passar er arbetsprocess och lever upp till de funktionaliteter ni kräver för att hålla er verksamhet igång. Har ni frågor eller funderingar hur ni ska använda er omrörare eller hur ni kan effektivisera era arbetsprocceser med hjälp av en omrörare? Då finns Pump- & pyrolysteknik AB i Göteborg för rådgivning och service till er tjänst.  

FluidMix – omrörare användningsområde

De omrörare ni beställer från vårat lager i Göteborg har också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse är framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger din verksamhet förutsättningarna att låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Göteborg att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! 

Varför välja ert företag en FluidMix industriomrörare?

Är ni på jakt efter FluidMix omrörare i Göteborg? Det finns praktiska arbetsflöden att funder på, exempelvis om företaget har en pump som transporterar era vätskor, då behöver ni i regel även en omrörare. Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder kraftiga omrörare som gör arbetet till det enklare. Vi har ett stort utbud av omrörare i lager hos oss i Göteborg som bidrar till ditt företags utveckling.  Våra omrörare är perfekta för ert företag som befinner er i industrin och är särskilt producerade av FluidMix för att det inte ska uppstå problem som sedimentering i tankar eller cisterner.  Har ni begränsad kunskap i området kan Pump- & pyrolysteknik AB hjälpa till med expertis och rådgivning för vad som passar er verksamhet bäst. 

  • Klarar tuffa industrimiljöer.
  • Blandar/mixar såväl tunna som viskösa vätskor.
  • Finns för sura, basiska och frätande vätskor.
  • Anpassade för allt från små IBC behållare till stora cisterner.
  • ATEX godkänd.

 

Behöver er omrörare i Göteborg service?

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Göteborg? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Göteborg!

 

KONTAKTA OSS

Telefon
0734 35 29 22

Epost
stefan.johansson@pptab.se
order@pptab.se


Kontakta vårat kontor i Göteborg här

Kontakta vårt kontor i Göteborg

Göteborgskontoret av Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder service och rådgivning för er verksamhet. Vi tipsar och ger råd utifrån 25 års erfarenhet i branschen.

Kuballe 121, 471 97 RÖNNÄNG

Stefan Johansson

Teknisk Säljare / Service

Telefon
0734 35 29 22

Epost

stefan.johansson@pptab.se

order@pptab.se