Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Halmstad

Kraftfulla omrörare i Halmstad

På jakt efter en omörare? De omrörare ni beställer från vårat lager i Halmstadhar också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse är framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger din verksamhet förutsättningarna att låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Halmstad att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! 

Omrörare för företag i Halmstad

Ni som redan har en pump inom industri och produktion behöver oftast en omrörare. Det kan vara för att transportera vätskor av blandad viskositet mellan olika miljöer, till exempel inom livsmedels- och mejeriindustrin. Men innan vätskan är redo att förflyttas behöver den blandas ihop till den önskvärda konsistensen som pumpen därefter kan förse vidare i produktionsprocessen. För det ändamålet krävs en effektiv och tålig omrörare som klarar av att homogenisera era vätskor för önskat resultat. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss på Pump- & pyrolysteknik!

Vi utför service för omrörare i Halmstad

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Halmstad? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Halmstad!

Kontakta oss idag:

Nedan finns förslag på hur du lätt kommer i kontakt med oss för att få din pump eller omrörare servad.

Här beställer ni service:

Telefonnummer: 040-42 47 10

Önskar ni skicka er pump till vår verkstad på:
Mejselgatan 10B
235 32 Vellinge

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Halmstad.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här