Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

Omrörare i Helsingborg från Pump- & pyrolysteknik AB

Söker ni en effektiv omrörare till er verksamhet i Helsingborg? Behöver ni hantera en bred variation av vätskeblandning? Kontakta oss för en omrörare av högsta kvalité! Vi vänder oss till dig som efterfrågar snabba leveranser, serviceinriktad personal och produkter av bästa kvalité. Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder ett brett sortiment av omrörare av märket FluidMix, en omrörare som klarar av att vara både kraftfull och har kapacitet att hålla över lång tid.

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Borås.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

Önskar ni service av er omrörare i Helsingborg?

Ni kan även beställa service och reparation av er omrörare. Kontakta oss för att få en befintlig omrörare servad. Vi utför reparationer och service med noggrann precision och detta endast med originaldelar! Våra välutbildade och erfarna tekniker kommer mer än gärna ut till er verksamhet och både undersöker och lagar er omrörare på plats. Om det av någon anledning inte passar er, transporteras er omrörare till vår verkstad. Att vi alltid använder originaldelar om en del behöver bytas ut, ger er en förutsägbarhet i produktens kvalité och omröraren behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är EU-godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. När det kommer till omrörare och er säkerhet gör vi allt för att upprätthålla denna. 

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här