Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Jönköping

Omrörare för er i Jönköping

Ingår er verksamhet inom industrin och är lokaliserade i Jönköping? Vi tror ni är i behov av en omrörare som kan hantera en bred variation av vätskeblandning. Vi vänder oss främst till företag som ställer höga krav på serviceinriktad personal snabba leveranser och produkter av bästa kvalité. Hos oss finner ni ett stort utbud av omrörare av märket FluidMix. Det är en omrörare som är känt för att vara både kraftfull och har en kapacitet att hålla över tiden. 

FluidMix – omrörare användningsområde

De omrörare ni beställer från vårat lager i Borås har också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse är framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger din verksamhet förutsättningarna att låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Borås att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! 

Behöver er verksamhet rådgivning och hjälp?

Vi erbjuder 25 års erfarenhet inom industrin för att kunna ge dig som kund den bästa upplevelsen hos oss. Vi står för kvalite, service, omhändertagande och produkter med den bästa kvaliten. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Borås att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare till er verksamhet i Borås? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Borås.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

 

Service och reparation av din omrörare i Borås

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Borås? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Borås!

 

Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar i Jönköping!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här