Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

Omrörare för ert företag i Kristianstad

Behöver ert företag en omrörare som många andra industrier? En omrörare behövs i en del verksamheter för sin produktion. Det kan vara allt från avloppsreningsverk för att blanda avloppsvatten och slam till att framkalla strömbildning i vattenbaserade attraktioner på ett tivoli. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper ert företag som är på jakt efter en omrörare! Vi ser till att ni gör det val av omrörare som passar er arbetsprocess och lever upp till de funktionaliteter ni kräver för att hålla er verksamhet igång.  

FluidMix – omrörare användningsområde

De omrörare ni beställer från vårat lager i Kristianstad har också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse är framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger din verksamhet förutsättningarna att låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Kristianstad att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! 

FluidMix industriomrörare av hög kvalité

Är ni på jakt efter FluidMix omrörare i Kristianstad? Det finns praktiska arbetsflöden att funder på, exempelvis om företaget har en pump som transporterar era vätskor, då behöver ni i regel även en omrörare. Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder kraftiga omrörare som gör arbetet till det enklare. Vi har ett stort utbud av omrörare i lager hos oss i Kristianstad som bidrar till ditt företags utveckling.  Våra omrörare är perfekta för ert företag som befinner er i industrin och är särskilt producerade av FluidMix för att det inte ska uppstå problem som sedimentering i tankar eller cisterner.  Har ni begränsad kunskap i området kan Pump- & pyrolysteknik AB hjälpa till med expertis och rådgivning för vad som passar er verksamhet bäst. 

  • Klarar tuffa industrimiljöer.
  • Blandar/mixar såväl tunna som viskösa vätskor.
  • Finns för sura, basiska och frätande vätskor.
  • Anpassade för allt från små IBC behållare till stora cisterner.
  • ATEX godkänd.

Service och reparation av din omrörare i Kristianstad

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Kristianstad? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Kristianstad!

EU-godkända omrörare och snabb service i Kristianstad

Beställer ni en omrörare från oss kan ni också vara säkra på att omröraren är ATEX-klassificerad och därmed godkänd enligt EU-standard. För oss är säkerhet och kvalité av högsta prioritet och vi kompromissar inte när det gäller våra produkter som ska användas av er inom produktion och industri. Framförallt är dessa omrörare anpassade för att klara tuffa omständigheter och miljöer i industrin.

Välkommen till oss i Kristianstad!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här