Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

Effektiva omrörare i Kungsbacka

Har ni ett bolag inom industrin och är i behov av en omrörare som kan hantera en stor variation av vätskeblandning? Vi vänder oss till verksamheter som ställer höga krav på serviceinriktad personal, snabba leveranser och produkter av allra bästa kvalité. Hos oss kan ni hitta ett brett utbud av omrörare av märket FluidMix. En omrörare som är både kraftfull och har en kapacitet av att hålla under längre perioder. 

Vi erbjuder omrörare för industri i Kungsbacka

Många industrier på marknaden är beroende av en omrörare i sin verksamhet och produktion. Det kan vara allt från avloppsreningsverk för att blanda avloppsvatten och slam till att framkalla strömbildning i vattenbaserade attraktioner på ett tivoli.  Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder omrörare som passar er arbetsprocess och lever upp till de funktionaliteter ni kräver för att hålla er verksamhet igång. Har ni frågor eller funderingar hur ni ska använda er omrörare eller hur ni kan effektivisera era arbetsprocceser med hjälp av en omrörare? Då finns Pump- & pyrolysteknik AB i Kungsbacka för rådgivning och service till er tjänst. 

FluidMix – omrörare användningsområde

De omrörare ni beställer från vårat lager i Kungsbacka har också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse är framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger din verksamhet förutsättningarna att låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Kungsbacka att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! 

Varför välja en FluidMix industriomrörare?

Är ni på jakt efter FluidMix omrörare i Kungsbacka? Det finns praktiska arbetsflöden att funder på, exempelvis om företaget har en pump som transporterar era vätskor, då behöver ni i regel även en omrörare. Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder kraftiga omrörare som gör arbetet till det enklare. Vi har ett stort utbud av omrörare i lager hos oss i Kungsbacka som bidrar till ditt företags utveckling.  Våra omrörare är perfekta för ert företag som befinner er i industrin och är särskilt producerade av FluidMix för att det inte ska uppstå problem som sedimentering i tankar eller cisterner.  Har ni begränsad kunskap i området kan Pump- & pyrolysteknik AB hjälpa till med expertis och rådgivning för vad som passar er verksamhet bäst. 

  • Klarar tuffa industrimiljöer.
  • Blandar/mixar såväl tunna som viskösa vätskor.
  • Finns för sura, basiska och frätande vätskor.
  • Anpassade för allt från små IBC behållare till stora cisterner.
  • ATEX godkänd.

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare till er verksamhet i Kungsbacka? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Kungsbacka.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

 

Service och reparation av din omrörare i Kungsbacka

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Kungsbacka? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Kungsbacka!

 

EU-godkända omrörare och snabb service i Kungsbacka

Beställer ni en omrörare från oss kan ni också vara säkra på att omröraren är ATEX-klassificerad och därmed godkänd enligt EU-standard. För oss är säkerhet och kvalité av högsta prioritet och vi kompromissar inte när det gäller våra produkter som ska användas av er inom produktion och industri. Framförallt är dessa omrörare anpassade för att klara tuffa omständigheter och miljöer i industrin.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här