Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Lidköping

Kraftfulla omrörare för ert företag Lidköping

Arbetar du i ett företag som behöver en omrörare som kan hantera vätskor av olika slag? Med mer än 25 års erfarenhet inom pump- och omrörarindustrin vet vi på Pump- & pyrolysteknik AB att en kraftfull omrörare är nödvändig för många företag, och med en bra omrörare kan du utveckla ditt företags verksamhet och produktion. Vi kan naturligtvis erbjuda vägledning om du är osäker på vilken omrörare som bäst passar ditt företags behov och arbetsprocesser, och vi erbjuder även efterföljande service på omröraren.

Vilken Fluidmix omrörare ska man välja?

Om ni är osäkra på vilken typ av omrörare som passar er verksamhet och era ändamål bäst, hjälper vi er att hitta rätt. Med vår långa erfarenhet av omrörare kan vi matcha ihop era behov och önskemål med rätt lämpad produkt. Med våra omrörare kan ni räkna med en effektivare produktion då dom är kraftiga och slitstarka. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse görs också mycket framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger er verksamhet rätt förutsättningar att sedan låta pumparna transportera omrörare resultat. 

Snabb service av omrörare i Lidköping

Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder ditt företag omrörare av märket FluidMix. Är ni på jakt efter omrörare med snabbleverans? Då har ni hittat rätt. Vi levererar snabbleverans i Lidköping av varumärket FluidMix av hög kvalitet. Omröraren kan hantera vätskor med både hög och låg viskositet samt aggressiva kemiska vätskor, både sura, alkaliska och frätande. FluidMix-omrörare är speciellt tillverkade för att klara svåra förhållanden och svåra miljöer, det är därför vi rekommenderar dessa omrörare.

Beställa omrörare till Lidköping

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare till ditt företag i Lidköping? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Lidköping.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

 

EU-godkända omrörare i Lidköping

Beställer ni en omrörare från oss kan ni också vara säkra på att omröraren är ATEX-klassificerad och därmed godkänd enligt EU-standard. För oss är säkerhet och kvalité av högsta prioritet och vi kompromissar inte när det gäller våra produkter som ska användas av er inom produktion och industri. Framförallt är dessa omrörare anpassade för att klara tuffa omständigheter och miljöer i industrin.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här