Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Linköping

Hitta effektiva omrörare i Linköping

Inom industri kan man bli tvungen att hantera många olika sorters vätskeblandning, dessa behöver ofta en omrörare. Vi på Pump- & pyrolysteknik AB arbetar hårt för att alla kunder ska bli nöjda med vår service, våra snabba leveranser & kvalitativa produkter. Vi har många omrörare från märket FluidMix. En smart investering både tidsmässigt och ekonomiskt då de är kraftfulla omrörare som har en lång livslängd.

Är ert företag inom industri eller produktion och ofta använder en pump, då behövs ofta en omrörare. Allt från att transportera vätskor i alla dess former till olika miljöer som t ex livsmedels- och mejeriindustrin. Innan man kan flytta vätskan behöver den vara i rätt konsistens för att pumpen därefter kan skicka vidare vätskan i produktionsprocessen – vilket kräver en effektiv och hållbar omrörare. Pump- & pyrolysteknik AB har omrörare för alla typer av vätskor och behov.! 

Pump- & pyrolysteknik AB har hjälpt många kunder både att förbättra och underlätta sina arbetssätt men också hjälpt många nystartade bolag att komma igång genom att arbeta nära våra kunder och lyssna på vad de behöver. Sen gör vi en analys och ser vi till att matcha omrörare med era behov, ändamål och självklart budget. Det finns många omrörare att välja bland men vår erfarenhet på över 25 år i branschen hjälper vår personal och tekniker er att hitta rätt i djungeln av omblandare för att täcka era behov.

 

Vi servar era omrörare i Linköping

Pump- & pyrolysteknik AB levererar alltid köpta omrörare snabbt till er verksamhet, har ni speciella önskemål får ni gärna höra av er. Detta gäller såklart även service av befintliga omrörare, vi utför en snabb och effektiv service när ni behöver den.

Alltid professionella reparationer och service på plats eller i våra verkstäder. Våra tekniker kommer gärna ut till er verksamhet för att undersöka omröraren. Är det ett mindre problem som behövs lagas eller bara servas gör vi detta på plats, eller om vi anser att det är ett större arbete, transporterar vi omröraren till vår verkstad för bästa resultat. 

Vi garanterar att den omrörarservice som utförs alltid sker med originaldelar i de fall där någon del av omröraren behöver bytas ut. Med originaldelar och professionellt utförda reparationer ökar både livslängden och tryggheten på omröraren så den fungerar precis som ni önskar, vid varje arbetsinsats. Omröraren behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. Er och omrörarens säkerhet är otroligt viktig för oss på Pump- & pyrolysteknik AB.

Hos Pump- & pyrolysteknik AB ställer vi alltid er som kunder i centrum för vår service. Vi kan omrörare och bidrar mer än gärna med vår kompetens till er. Inom 24 timmar efter att ni hört av er, återkommer vi med en första offert för er att ta ställning till. En omrörare från vårt sortiment i Linköping är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Självklart fungerar våra omrörare från FluidMix lika bra till mindre IMC-behållare och hela vägen upp till stora cisterner.

Tveka inte att kontakta Pump- & pyrolysteknik AB redan idag.
Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här