Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Malmö

Omrörare för industri i Malmö

Behöver ert företag en omrörare som många andra industrier? En omrörare behövs i en del verksamheter för sin produktion. Det kan vara allt från avloppsreningsverk för att blanda avloppsvatten och slam till att framkalla strömbildning i vattenbaserade attraktioner på ett tivoli. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper ert företag som är på jakt efter en omrörare! Vi ser till att ni gör det val av omrörare som passar er arbetsprocess och lever upp till de funktionaliteter ni kräver för att hålla er verksamhet igång.  Vi på Pump- & pyrolysteknik AB arbetar hårt för att ni som kund ska bli helt nöjd med vår servicepersonal, våra snabba leveranser och produkter. 

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare till er verksamhet i Malmö? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Malmö.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

 

Service och reparation av din omrörare i Malmö

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Malmö? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Malmö!

 

Kontakta vårt kontor i Malmö

Malmökontoret av Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder service och rådgivning för er verksamhet. Vi tipsar och ger råd utifrån 25 års erfarenhet i branschen.

Malmökontoret

Mejselgatan 10B, 235 32 VELLINGE

Tel: 040 42 47 11

info@pptab.se 

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här