Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Norrköping

Effektiva omrörare i Norrköping

Pump- & pyrolysteknik vänder sig till företag i Norrköping, där man ställer höga krav på snabba leveranser, serviceinriktad personal och produkter av bästa kvalité. Vår speciailté är omrörare som används inom industrin för att hantera vätskeblandning, och hos oss hittar ni ett brett utbud av omrörare från FluidMix. FluidMix är en omrörare med just de egenskaper som man som företag söker;  både kraftfull och har kapacitet att hålla över lång tid.

 

FluidMix – omrörare användningsområde

De omrörare ni beställer från vårat lager i Norrköping har också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse är framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger din verksamhet förutsättningarna att låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Norrköping att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! 

  • Klarar tuffa industrimiljöer.
  • Blandar/mixar såväl tunna som viskösa vätskor.
  • Finns för sura, basiska och frätande vätskor.
  • Anpassade för allt från små IBC behållare till stora cisterner.
  • ATEX godkänd.

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare till er verksamhet i Norrköping? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Norrköping.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

Service och reparation av din omrörare i Norrköping

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Norrköping? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Norrköping!

 

EU-godkända omrörare och snabb service i Norrköping

Beställer ni en omrörare från oss kan ni också vara säkra på att omröraren är ATEX-klassificerad och därmed godkänd enligt EU-standard. För oss är säkerhet och kvalité av högsta prioritet och vi kompromissar inte när det gäller våra produkter som ska användas av er inom produktion och industri. Framförallt är dessa omrörare anpassade för att klara tuffa omständigheter och miljöer i industrin.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här