Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Nyköping

Effektiva omrörare i Nyköping

Har ni en verksamhet inom industrin och behöver en omrörare som kan hantera en bred variation av vätskeblandning? Vi vänder oss till företag som ställer höga krav på snabba leveranser, serviceinriktad personal och produkter av bästa kvalité. Hos oss hittar ni ett stort utbud av omrörare. Våra omrörare är av märket FluidMix, en omrörare som karaktäriseras av att vara både kraftfull och har kapacitet att hålla över lång tid.

En omrörare är i regel nödvändig för er som använder en pump inom industri och/eller produktion. Det kan vara för att bland annat transportera vätskor mellan olika miljöer, till exempel inom livsmedelsindustrin. Innan vätskan är redo att förflyttas behöver den blandas ihop till önskvärd konsistens som pumpen därefter kan förse vidare i produktionsprocessen. För det ändamålet krävs en effektiv och tålig omrörare som klarar av att homogenisera era vätskor för önskat resultat. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss på Pump- & Pyrolysteknik.

Vi hjälper många kunder både att starta upp sin verksamhet men också att utveckla den framåt. Vi gör det genom att framgångsrikt hitta rätt omrörare för just ert behov. Det är inte helt ovanligt att gå vilse bland utbudet av omrörare eller att fundera över exakt vilka specifikationer man behöver. Med mer än 25 års erfarenhet i branschen har vi personal och tekniker som hjälper er att hitta precis den omrörare ni behöver för att ta er produktion till nästa nivå.  

 

Vi servar er omrörare i Nyköping

Utöver att snabbt leverera omrörare till er verksamhet kan ni även kontakta oss för att effektivt få er omrörare servad. Vi utför reparationer och service med noggrann precision. Våra tekniker kommer gärna ut till er verksamhet för att undersöka och eventuellt laga er omrörare. Givetvis finns alternativet att transportera er omrörare till vår verkstad om det är så att det inte finns möjlighet för oss att serva den i dess befintliga miljö.  

Vi garanterar att den service du får med våra tjänster alltid sker med originaldelar. Det ger er en förutsägbarhet i produktens kvalité och omröraren behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. När det kommer till omrörare och er säkerhet gör vi allt för att upprätthålla denna. 

Vi kan omrörare och bidrar mer än gärna med vår kompetens. Tveka inte att kontakta oss redan idag. Inom 24 timmar återkommer vi med en första offert. En omrörare från vårt sortiment i Nyköping är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Glöm inte heller att våra omrörare från FluidMix kan hantera allt från mindre IBC-behållare till stora cisterner. Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar! 

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här