Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Skellefteå

Hållbara omrörare för ditt företag i Skellefteå

Om ditt företag i Skellefteå behöver en kraftfull omrörare behöver du inte leta längre. På Pump- & pyrolysteknik AB har vi ett stort urval av omrörare som bidrar till att utveckla ditt företags verksamhet och produktion. Vi har garanterat en omrörare som uppfyller de funktioner ditt företag behöver för att hålla produktionen igång.

Våra omrörare är specialtillverkade av FluidMix, och det finns många fördelar med att välja omrörare av det märket. Dessa omrörare är anpassade för att motstå svåra förhållanden och miljöer och för att undvika sedimentering i tankar och cisterner. Omrörarna kan hantera blandningsvätskor med både hög och låg viskositet samt aggressiva kemiska vätskor, oavsett om de är sura, alkaliska eller frätande.

Om du beställer en omrörare från Pump- & pyrolysteknik AB i Skellefteå är du garanterad att den uppfyller alla standardkrav, är ATEX-klassad och därmed EU-godkänd. Vi lägger högt värde på säkerhet och kvalitet så att du garanteras en optimal produkt för din produktion och bransch.

Effektiva omrörare och snabb service i Skellefteå

När du har en pump som transporterar dina vätskor behöver du vanligtvis också en omrörare. Vi kan erbjuda kraftfulla och effektiva omrörare för alla företag. Om du har minsta tvivel om vilken omrörare som passar bäst för ditt företag och dina arbetsprocesser, kan vi ge dig råd om att hitta bästa möjliga lösning. Vi har lång erfarenhet inom området och vi matchar dina behov och önskemål med den mest optimala produkten.

Om du redan har en FluidMix-omrörare kan vi erbjuda service och reparation av den. Förutom att installera omrörare utför Pump- & pyrolysteknik AB noggrann service till ett överkomligt pris. Med mer än 25 år i branschen har vi fått lång erfarenhet av både installation, service och reparation av omrörare. Vi kan utföra service både på vår verkstad och på plats hos ditt företag, så kontakta oss för att få en offert inom 24 timmar. Vi ser fram emot att höra av dig!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här