Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Skövde

Effektiva omrörare i Skövde

Behöver ert industriföretag en omrörare som kan hantera en bred variation av vätskeblandning? Pump- & pyrolysteknik AB vänder sig till företag som ställer höga krav på snabba leveranser, serviceinriktad personal och produkter av bästa kvalité. Vi erbjuder våra kunder ett gediget utbud av omrörare av märket FluidMix, en kraftfull omrörare av hög kvalité! 

Har ert företag en pump, är en omrörare oftast nödvändig för er som arbetar inom industri och produktion. Ni kan behöva transportera vätskor av blandad viskositet mellan olika miljöer, till exempel inom livsmedels- och mejeriindustrin. Men innan vätskan är redo att förflyttas behöver den blandas ihop till den önskvärda konsistensen som pumpen därefter kan förse vidare i produktionsprocessen. För det ändamålet krävs en effektiv och tålig omrörare som klarar av att homogenisera era vätskor för önskat resultat. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss på Pump- & pyrolysteknik AB! 

Förutom att bistå ert företag med att starta upp verksamheten, hjälper vi till med utveckling framåt –  detta genom att professionellt  matcha omrörare med företagets behov, ändamål och budget. Utbudet av omrörare är stort och som kund kan det vara svårt att veta vilken typ av omrörare som krävs. Då vi har mer än 25 års erfarenhet i branschen ser vi till att ni hittar precis den omrörare ni behöver för att ta er produktion till nästa nivå.  

 

Pump- & pyrolysteknik AB utför service av er omrörare i Skövde

Behöver ni få er omrörare servad? Pump- & pyrolysteknik AB utför service och levererar omrörare till er verksamhet! Vi utför reparationer och service med noggrann precision. Våra professionella tekniker kommer mer än gärna ut till er verksamhet och både undersöker och lagar er omrörare på plats. Pump- & pyrolysteknik AB tar annars emot er omrörare på vår verkstad! 

Om det skulle vara så att något gått sönder på er omrörare, kan vi byta ut den delen åt er. Och då använder vi enbart originaldelar – det ger er en förutsägbarhet i produktens kvalité och omröraren behåller dessutom sin ATEX-status. Det innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. När det kommer till omrörare och er säkerhet gör vi allt för att upprätthålla denna. 

För oss är det viktigt att  ni och ert företag står i centrum för vår service. Vi kan omrörare och bidrar mer än gärna med vår kompetens till er. Inom 24 timmar efter att ni hört av er återkommer vi med en första offert för er att ta ställning till. 

En omrörare från vårt sortiment i Skövde är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Glöm inte heller att våra omrörare från FluidMix kan hantera mindre IBC-behållare och allt därifrån till stora cisterner. Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här