Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

Effektiva omrörare i Stenungsund

Arbetar ni inom industri med många olika sorters vätskeblandningar och är i behov av en omrörare? Vi på Pump- & pyrolysteknik AB arbetar hårt för att ni som kund ska bli helt nöjda med vår service, personal, snabba leveranser och kvalitativa produkter. Vi har ett stort utbud av omrörare från märket FluidMix. Det är kraftfulla omrörare som har en lång livslängd vilket medför att det är tids- och kostnadseffektivt! 

Inom industri och produktion där man använder sig av en pump behöver man nästan alltid en omrörare. För att kunna transportera vätskor i alla dess former behöver den blandas ihop till en konsistens som pumpen därefter kan skicka vidare vätskan i produktionsprocessen. För att kunna göra detta behöver man en omrörare som är hållbar, effektiv och som klarar allt. Dessa hittar ni hos oss!

Pump- & pyrolysteknik AB hjälper ett flertal kunder att både starta upp sin verksamhet men också genom att utveckla deras befintliga verksamhet framåt. Genom att arbeta nära med våra kunder och lyssna till deras behov kan vi se till att matcha rätt omrörare som passar er. Det finns många alternativ på marknaden och ibland kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Vi har över 25 års erfarenhet och hjälper er mer än gärna att hitta omrörare som kan ta er produkt till nästa nivå. 

Vi servar er omrörare i Stenungsund på plats

När ni beställer en omrörare via oss på Pump- & pyrolysteknik AB levererar vi den snabbt till er verksamhet. Hos oss kan vi även hjälpa er att snabbt och effektivt göra en omfattande service på era befintliga pumpar på plats hos er eller i våra verkstäder. Vi kommer gärna ut på plats för att undersöka och laga er omrörare, och inser vi att det är ett större arbete transporterar vi självklart omröraren till verkstaden.

Repraration av FluidMix omrörare med originaldelar

Vi garanterar att den service av omröraren som ni får med våra tjänster alltid sker med originaldelar om det skulle vara så att någon del behöver bytas ut. Det gör att vi ökar både livslängden på omröraren och den behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är fortsatt godkänd enligt de regler och direktiv som finns inom EU. För oss på Pump- & pyrolysteknik är omröraren och er säkerhet otroligt viktigt för oss.  

Hos oss står ni och ert företag alltid i centrum för vår service. Vi har lång erfarenhet av omrörare och hjälper er mer än gärna att hitta rätt produkt. Inom 24 timmar efter att ni hört av er, återkommer vi med en första offert för er att ta ställning. Våra omrörare i Stenungsunds är omrörare som är anpassad utefter en hård industrimiljö. Glöm inte heller att våra omrörare från FluidMix kan hantera mindre IBC-behållare och allt därifrån till stora cisterner. Tveka inte att kontakta oss redan idag Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här