Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Stockholm

Tåliga omrörare för ert företag i Stockholm

Många industrier på marknaden är beroende av en omrörare i sin verksamhet och produktion. Det kan vara allt från avloppsreningsverk för att blanda avloppsvatten och slam till att framkalla strömbildning i vattenbaserade attraktioner på ett tivoli. Här kan vi hjälpa ert företag som är på jakt efter en omrörare att göra det val som passar er arbetsprocess och lever upp till de funktionaliteter ni kräver för att hålla er verksamhet igång.  

Har ni redan en pump som transporterar era vätskor behöver ni i regel även en omrörare. Då har vi goda nyheter: ni behöver inte leta längre efter en kraftig omrörare. Vi har ett stort utbud av omrörare i lager hos oss i Stockholm som bidrar till ditt företags utveckling. 

Våra omrörare är perfekta för ert företag som befinner er i industrin och är särskilt producerade av FluidMix för att det inte ska uppstå sedimentering i tankar eller cisterner.  

De omrörare ni beställer från oss har också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse görs också mycket framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger ditt företag förutsättningarna att därefter låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat.  

Är ni osäkra på vilken typ av omrörare som passar ert företag och era ändamål bäst? Ingen fara, vi hjälper dig att komma fram bästa möjliga lösning. Vi kan omrörare och matchar era behov och önskemål med lämplig produkt. Räkna med en effektiviserad produktion tack vare våra kraftiga och slitstarka industriomrörare.  

EU-godkända omrörare och snabb service i Stockholm

Det finns många anledningar till varför ni ska välja just en omrörare av märket FluidMix från oss här i Stockholm när ni är på jakt efter ett komplement till en pump i ert företags verksamhet. Framförallt är dessa omrörare anpassade för att klara tuffa omständigheter och miljöer i industrin. Det innebär bland annat att omröraren kan hantera att blanda vätskor med både hög och låg viskositet, men också aggressivare vätskor av kemisk kaliber som exempelvis sura, basiska eller frätande vätskor.  

En annan fördel är att om ni beställer en omrörare från oss kan ni också vara säkra på att omröraren är ATEX-klassificerad och därmed godkänd enligt EU-standard. För oss är säkerhet och kvalité av högsta prioritet och vi kompromissar inte när det gäller våra produkter som ska användas av er inom produktion och industri.  

Har du redan en befintlig omrörare av märket FluidMix som behöver servas eller repareras? Givetvis kan du i så fall räkna med oss. Förutom leveranser av omrörare erbjuder vi nämligen grundlig service till ett pris ni har råd med. Vi har funnits i branschen i mer än 25 år och har lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Det går bra att skicka er omrörare till vår verkstad men vi kommer självklart lika gärna ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till oss i Stockholm!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här