Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Trollhättan

Vi levererar effektiva omrörare i Trollhättan

Är ni ett företag som ställer höga krav på snabba leveranser, serviceinriktad personal och produkter av bästa kvalité? Har ni en verksamhet inom industrin och behöver en omrörare som kan hantera en bred variation av vätskeblandning? Då har ni kommit rätt! Hos oss hittar ni ett brett utbud av omrörare av märket FluidMix, en omrörare som med en karaktär som är både kraftfull och har kapacitet att hålla hög standard över lång tid.

Ett företag som använder en pump inom industri och produktion bör ha en omrörare. Detta för att transportera vätskor av blandad viskositet mellan olika miljöer, till exempel inom livsmedels- och mejeriindustrin. Innan vätskan är redo att förflyttas behöver den blandas ihop till den önskvärda konsistensen som pumpen därefter kan förse vidare i produktionsprocessen. För det ändamålet krävs en effektiv och tålig omrörare som klarar av att homogenisera era vätskor för önskat resultat. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss! 

Genom att vi med vår professionella kunskap matchar omrörare med företagets behov, hjälper vi många kunder både att starta upp sin verksamhet men också att utveckla den framåt. Vi ser över företagets behov och samt för vilket ändamål ni behöver en omrörare. Med vår expertis och branscherfarenhet på över 25 år ser vi till att ni får rätt omrörare för att nå er nästa nivå för produktion!

Lämna in er omrörare i Trollhättan för service 

Förutom snabb leverans av omrörare, kan ni lämna in er omrörare i Trollhättan för service. Med noggrann reparation och service ser vi till att er omrörare blir i det skickat som sig bör. Våra tekniker kommer mer än gärna ut till er verksamhet och både undersöker och lagar er omrörare på plats. Om det av någon anledning inte finns möjlighet att serva den på plats, finns alternativet till transport till vår verkstad.  

För att omröraren ska behålla sin ATEX-status – vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU – servar vi alltid er omrörare med originaldelar i de fall där någon del av omröraren behöver bytas ut. När det kommer till omrörare och er säkerhet gör vi allt för att upprätthålla denna. 

Med er i fokus ser vi till att leverera en professionellt utförd service. Med stor kunskap och intresse för omrörare bidrar vi med vår kompetens till er. Inom 24 timmar efter att ni hört av er återkommer vi med en första offert för er att ta ställning till, snabb respons är vår ambition till alla våra kunder.

En omrörare från vårt sortiment i Trollhättan är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Glöm inte heller att våra omrörare från FluidMix kan hantera mindre IBC-behållare och allt därifrån till stora cisterner. Kontakta oss, vi är en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här