Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

Effektiva omrörare för företag i Umeå

Om du letar efter en kraftfull omrörare för ditt företag i Umeå, har du kommit till rätt ställe. Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder ett stort urval av kraftfulla och effektiva omrörare som bidrar till ditt företags utveckling, drift och produktion. Du kommer utan tvekan att hitta en omrörare som passar ditt företags önskemål och behov. 

När du beställer en omrörare från oss är den tillverkad av FluidMix, som kan göra mycket mer än att bara undvika sedimentering i cisterner eller tankar. Omrörare av detta märke är optimala när det gäller att motstå hårda förhållanden och miljöer, de kan hantera blandningsvätskor med både låg och hög viskositet. Om du arbetar med aggressiva kemiska vätskor kan den också hantera dessa, oavsett om de är sura, alkaliska eller frätande vätskor.

EU-godkända omrörare av hög kvalitet

För Pump- & pyrolysteknik AB är säkerhet och kvalitet nyckelorden. Därför är våra FluidMix-omrörare naturligtvis EU-godkända och ATEX-klassade och uppfyller därför alla standardkrav. Vi kompromissar inte när det gäller omrörare som används av våra kunder inom produktion och industri.

Vi erbjuder kraftfulla omrörare för ditt företag i Umeå, som kan hantera dina vätskor. Om du är osäker på vilken omrörare som är bäst för ditt företag och dina arbetsprocesser, kommer våra erfarna experter att ge dig råd så att vi kan hitta den bästa lösningen för dina behov. Med mer än 25 år i branschen har vi fått stor erfarenhet av både installation, service och reparation av omrörare, vilket gör att du kan lita på oss.

Inspektion, service & reparationer av omrörare i Umeå

Om du redan har en FluidMix-omrörare kommer Pump- & pyrolysteknik AB naturligtvis också att utföra inspektioner, service och reparationer. Förutom installationen av omrörare erbjuder vi också omfattande service av omrörare till ett mycket bra pris. Huruvida tjänsten ska utföras på plats hos ditt företag eller i vår verkstad är helt upp till dig. Kontakta oss med ditt uppdrag i Umeå så återkommer vi med ett kostnadsförslag!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här