Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Varberg

Effektiva omrörare i Varberg

Arbetar ni inom industri med många olika sorters vätskeblandning som behöver omrörare? Vi på Pump- & pyrolysteknik AB arbetar hårt för att ni som kund ska bli helt nöjd med vår service, personal, och våra snabba leveranser och produkter. Vi har ett brett utbud av omrörare från märket FluidMix. Kraftfulla omrörare som har en lång livslängd vilket gör det både tids- och kostnadseffektivt. 

Inom industri och produktion där man använder en pump, så är en omrörare nästan alltid något som används. Allt från att transportera vätskor i alla dess former till olika miljöer som t ex livsmedels- och mejeriindustrin. Men innan man kan förflytta vätskan behöver den blandas ihop till den konsistens för att pumpen därefter kan skicka vidare vätskan i produktionsprocessen. Då krävs en effektiv och hållbar omrörare som klarar av allt. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss! 

Pump- & pyrolysteknik AB hjälper många kunder både att starta upp sin verksamhet men också att utveckla den framåt för att nå sina mål med företaget. Genom att arbeta nära våra kunder och lyssna på vad de behöver, ser vi till att matcha omrörare med era behov, ändamål och självklart budget. Det är lätt att gå vilse i det breda utbudet av omrörare men vi utlovar professionell hjälp för att ta reda på vilka behov ni har och hitta rätt omrörare för er verksamhet. Vår erfarenhet, med över 25 år i branschen, hjälper all vår personal och tekniker er att hitta rätt omrörare för att ta er produkt till nästa nivå.

 

Vi servar er omrörare i Varberg 

Vid köp av omrörare levererar Pump- & pyrolysteknik AB snabbt till er verksamhet, ni kan även kontakta oss för att snabbt och effektivt få en omfattande service av er befintliga omrörare. Vi utför professionella reparationer och service på plats eller i våra verkstäder. Våra tekniker kommer gärna ut på plats för att undersöka och laga er omrörare eller om vi anser att det är ett större arbete,  transporterar vi omröraren till vår verkstad för bästa service och reparation. 

Vi garanterar att den omrörarservice ni får med våra tjänster alltid sker med originaldelar i de fall där någon del av omröraren behöver bytas ut. Detta ökar både livslängden på omröraren och ni kan känna er trygga med att den fungerar precis som ni önskar, vid varje arbetsinsats. Omröraren behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. Er och omrörarens säkerhet är otroligt viktig för oss på Pump- & pyrolysteknik AB.

Hos Pump- & pyrolysteknik AB står ni och ert företag i centrum för vår service. Vi kan omrörare och bidrar mer än gärna med vår kompetens till er. Inom 24 timmar efter att ni hört av er, återkommer vi med en första offert för er att ta ställning till. En omrörare från vårt sortiment i Varberg är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Glöm inte heller att våra omrörare från FluidMix kan hantera mindre IBC-behållare och allt därifrån till stora cisterner. Tveka inte att kontakta oss redan idag.

Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här