Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Värnamo

Effektiva omrörare i Värnamo

Behöver ert företag en effektiv omrörare? Är verksamheten inriktad på industri med många olika sorters vätskeblandning? Då har ni hittat rätt! Vi erbjuder ett brett utbud av omrörare från märket FluidMix. Omrörare som är kända för sin långa livslängd vilket gör det både tids- som kostnadseffektivt. 

Vi på Pump- & pyrolysteknik AB brinner för att ni som kund ska bli helt nöjd med vår professionella servicepersonal, våra snabba leveranser och produkter.  

Inom industri och produktion där man använder en pump, så är en omrörare nästan alltid något som används. Allt från att transportera vätskor i alla dess former till olika miljöer som t ex livsmedels- och mejeriindustrin. Men innan man kan förflytta vätskan behöver den blandas ihop till den konsistens för att pumpen därefter kan skicka vidare vätskan i produktionsprocessen. Då krävs en effektiv och hållbar omrörare som klarar av allt. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss! 

Pump- & pyrolysteknik AB hjälper många kunder både att starta upp sin verksamhet men också att utveckla den framåt för att nå sina mål med företaget. Vi ser till att du som kund får den omrörare som är bäst för just er. För att lyckas med det arbetar vi nära våra kunder och är lyhörda inför era behov, ändamål och självklart budget. Med ett brett utbud av omrörare utlovar vi professionell hjälp för att ta reda på vilka behov ni har och hitta rätt omrörare för er verksamhet. Med en branscherfarenhet på över 25 år, hjälper all vår personal och tekniker att hitta rätt omrörare för att ta er produkt till nästa nivå.

Vi servar er omrörare i Värnamo

Vid köp av omrörare levereras den snabbt till er verksamhet! Ni kan även kontakta Pump- & pyrolysteknik AB för att få er befintliga omrörare en omfattande service. Vi utför professionella reparationer och service på plats eller i våra verkstäder. Våra tekniker kommer gärna ut på plats för att undersöka och laga er omrörare eller om vi anser att det är ett större arbete,  transporterar vi omröraren till vår verkstad för bästa service och reparation. 

Då vi endast arbetar med originaldelar när vi utför omrörarservice, ser vi till att öka livslängden på omröraren och ni kan känna er trygga med att den fungerar precis som ni önskar, vid varje arbetsinsats. Omröraren behåller tack vare originaldelarna dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. Er och omrörarens säkerhet är otroligt viktig för oss på Pump- & pyrolysteknik AB.

Hos Pump- & pyrolysteknik AB står ni och ert företag i centrum för vår service. Vi har stor erfarenhet av  omrörare och bidrar mer än gärna med vår kompetens till er. Inom 24 timmar efter att ni hört av er, återkommer vi med en första offert för er att ta ställning till. 

En omrörare från vårt sortiment i Värnamo är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Utöver det kan våra  omrörare från FluidMix hantera mindre IBC-behållare och allt därifrån till stora cisterner. Kontakta oss redan idag för leveranser och service av omrörare och pumpar! Pump- & pyrolysteknik AB – er seriösa partner!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här