Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Växjö

Kraftfulla omrörare i Växjö

På jakt efter en omörare? De omrörare ni beställer från vårat lager i Växjö har också ett betydligt större användningsområde än att enbart förebygga sedimentering. Att homogenisera diverse vätskor eller komponenter av olika egenskaper samt att sätta vatten i rörelse är framgångsrikt med våra produkter. Våra omrörare ger din verksamhet förutsättningarna att låta pumparna ta över transporten av omrörarens resultat. Pump- & pyrolysteknik AB hjälper dig i Växjö att hitta den omrörare som gör just din verksamhet mer effektiv! 

 

Omrörare för företag i Växjö

Förutom att Pump- & pyrolysteknik AB hjälper många kunder att starta upp sin verksamhet i Växjö, så ser vi till att ni också utvecklas framåt för att nå målet med företaget. Genom att arbeta nära våra kunder och lyssna på vad de behöver ser vi till att matcha omrörare med era behov, ändamål och självklart budget. Vi utlovar professionell hjälp bland det stora utbudet av omrörare som finns – vi tar reda på vilka behov ni har och hitta rätt omrörare för er verksamhet. Med en branscherfarenhet på över 25 år, hjälper all vår personal och tekniker er att hitta rätt omrörare för att ta er produkt till nästa nivå.

Vi utför service för omrörare i Vaxjö

Behöver din omrörare av märket FluidMix service eller repareras i Växjö? Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik AB, vi hjälper dig! Vi erbjuder grundlig service till ett hållbart pris. Med en branscherfarenhet på 25 år har vi lång erfarenhet av att både installera och serva omrörare. Välkomna att skicka er omrörare till vår verkstad i Malmö, och går det inte av någon anledning, kommer vi ut till ert företag och tar hand om reparationen på plats i er verksamhet. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik AB i Växjö!

Kontakta oss för service idag:

Nedan finns förslag på hur du lätt kommer i kontakt med oss för att få din pump eller omrörare servad.

Här beställer ni service:

Telefonnummer: 040-42 47 10

Önskar ni skicka er pump till vår verkstad på:
Mejselgatan 10B
235 32 Vellinge

Hur går jag tillväga om jag önskar beställa?

Har ni bestämt er för att beställa en FluidMix omrörare? Vi är alltid noga med att ni får den hjälp och service ni behöver. Beställ nedan direkt från Pump- & pyrolysteknik AB lager i Växjö.

Gällande COVID-19: Naturligtvis fortsätter vi att följa de säkerhetsåtgärder som är rekommenderade av Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Vi är stolta över att kunna hålla samma servicenivå som vi är vana vid att ge dig som kund.

Vi tar gärna emot beställningar via:

Mejl: order@pptab.se

Telefon: 040-424710

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här