Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Vetlanda

Effektiva omrörare i Vetlanda

Pump- & pyrolysteknik AB i Vetlanda vänder sig till företag som behöver en omrörare där höga krav ställs. Önskar ni snabba leveranser, serviceinriktad personal och produkter av bästa kvalité? Då har ni hittat rätt! Pump- & pyrolysteknik AB erbjuder ett gediget utbud av omrörare av märket FluidMix, en omrörare som är både kraftfull och har kapacitet att hålla över lång tid.

 

Använder man en pump inom industri och produktion är en omrörare är i regel nödvändig. Det kan vara för att transportera vätskor av blandad viskositet mellan olika miljöer, till exempel inom livsmedels- och mejeriindustrin. Men innan vätskan är redo att förflyttas behöver den blandas ihop till den önskvärda konsistensen som pumpen därefter kan förse vidare i produktionsprocessen. För det ändamålet krävs en effektiv och tålig omrörare som klarar av att homogenisera era vätskor för önskat resultat. En omrörare från vårt sortiment i Vetlanda är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Glöm inte heller att våra omrörare från FluidMix kan hantera mindre IBC-behållare och allt därifrån till stora cisterner. Dessa omrörare hittar ert företag här hos oss på Pump- & pyrolysteknik! 

 

Genom att framgångsrikt matcha omrörare med ditt företags behov, budget och ändamål hjälper vi många kunder både att starta upp sin verksamhet men också att utveckla den framåt. Med vår expertis, kunskap och branscherfarenhet hjälper vi er att hitta den omröraren som tar er produktion till nästa nivå!

 

Vi utför service på er omrörare i Vetlanda

 

Kontakta oss på Pump- & pyrolysteknik för service av er omrörare! Vi ser till att er omrörare får en service som är både effektiv och utförd med precision! Våra tekniker kommer mer än gärna ut till er verksamhet och både undersöker och lagar er omrörare på plats. Vi kan även transportera er omrörare till vår verkstad om det är så att det inte finns möjlighet för oss att serva den i dess befintliga miljö.  

 

Vi garanterar att den omrörarservice du får med våra tjänster alltid sker med originaldelar i de fall där någon del av omröraren behöver bytas ut. Det ger er en förutsägbarhet i produktens kvalité och omröraren behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. När det kommer till omrörare och er säkerhet gör vi allt för att upprätthålla denna. 

 

Hos oss på Pump- & pyrolysteknik står ni och ert företag i centrum för vår service. Vår expertis på omrörare gör att vi mer än gärna bidrar med vår kunskap till er. Kontakta oss redan idag. Vi ser till att återkomma med en offert till dig inom 24 timmar efter att ni hört av er. Välkommen till Pump- & pyrolysteknik i Vetlanda – en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar! 

KONTAKTA OSS

[vc_separator type=’transparent’ position=’center’ color=” thickness=” up=’10’ down=’10’]

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här [vc_separator type=’transparent’ position=’center’ color=” thickness=” up=’20’ down=’20’]