Pump & Pyrolysteknik AB

Omrörare och omrörarservice

FluidMix Omrörare Örebro

Effektiva omrörare i Örebro

Arbetar ni inom industri med många olika sorters vätskeblandning som behöver omrörare? Vi på Pump- & pyrolysteknik AB arbetar hårt för att ni som kund ska vara 100% nöjd med våra produkter, service och personal. Vi erbjuder även snabba leveranser som brukar vara tillfredsställande. Vi har ett gediget sortiment från FluidMix omrörare. FluidMix kraftfulla omrörare har en lång livslängd vilket gör det både tids- som kostnadseffektivt. Gör en smart investering redan idag!

Inom industri och produktion där man använder en pumpar av olika slag, är en omrörare nästan alltid inblandad på något sätt. Ska man transportera vätskor, inom t ex livsmedels- och mejeriindustrin, eller andra former av vätskor så måste den blandas ihop till rätt konsistens för att pumpen ska kunna skicka vidare vätskan i produktionsprocessen. Då krävs en effektiv och hållbar omrörare som klarar av allt. Pump- & pyrolysteknik AB har dessa pumpar för just ert företag! 

Pump- & pyrolysteknik AB hjälper många kunder både nystartade bolag men också att utveckla och driva redan etablerade bolag på marken framåt. Genom att arbeta nära våra kunder och lyssna på vad de behöver ser vi till att matcha omrörare med era behov, ändamål och självklart budget. I det breda utbud av omrörare är det lätt att man inte hittar rätt, men vi utlovar professionell hjälp för att ta reda på vilka behov ni har och den omrörare som passar bäst för er verksamhet. Vår erfarenhet, med över 25 år i branschen, ser till att all vår personal och tekniker hjälper er att hitta rätt omrörare för att ta er verksamhet framåt.

Vi servar och underhåller er omrörare i Örebro

Vid köp av omrörare levererar Pump- & pyrolysteknik AB snabbt den till er verksamhet, kontakta oss för att få en omfattande service av er befintliga omrörare. Vi utför professionella reparationer och service på plats eller i våra verkstäder. Vi börjar med att skicka ut våra tekniker till er verksamhet för en kontroll, detta för att avgöra om vi kan laga eller underhålla er omrörare på plats eller om vi behöver plocka ner den och utföra service i vår verkstad. 

Alla våra serviceärenden och tjänster sker med originaldelar till er omrörare. Detta ökar både livslängden på omröraren och prestationen för att ni ska känna er trygga med att omröraren fungerar  precis som ni önskar – varje gång. Omröraren behåller dessutom sin ATEX-status, vilket innebär att den är godkänd för industrin enligt de regler och direktiv som finns inom EU. Er och omrörarens säkerhet är otroligt viktig för oss på Pump- & pyrolysteknik AB.

Hos Pump- & pyrolysteknik AB står ni och ert företag i centrum för vår service. Vi kan omrörare och pumpar, och vi bidrar mer än gärna med vår erfarenhet och spetskompetens till er. Inom 24 timmar efter att ni hört av er, återkommer vi med en första offert för er att ta ställning till. En omrörare från vårt sortiment i Örebro är lika med en omrörare anpassad för hård industrimiljö, vätskor med hög som låg viskositet samt sura, basiska och frätande vätskor. Det finns alltså en omrörare för varje situation och vätska. Våra omrörare från FluidMix kan hantera mindre IBC-behållare hela vägen upp till stora cisterner. Tveka inte att kontakta oss redan idag. Välkommen till en seriös partner för leveranser och service av omrörare och pumpar!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här