Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Borås

Välkommen till en säker pumpservice i Borås med pumparna för ditt företag!

Vi erbjuder snabba leveranser, ett stort utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Det har varit vår melodi sedan vi grundades 1992. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer sedan starten och är fortfarande det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

Givetvis står vi till tjänst och konsulterar er för att hitta de bästa totallösningar som är skräddarsydda just för er. Vi kan allt som handlar om dosering och är er högra hand när ni är på väg att starta upp nya projekt i Borås som kräver noggrann och professionell pumpservice och pumpar av högsta kvalité. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog.

Vi är tekniskt lösningsorienterade och en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att passa er verksamhet med lämpligast möjliga pump och service besöker vi er gärna på plats. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta vätska eller gas, från en plats till en annan.  

Vilken pump som är lämplig för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Är du osäker kan vi hjälpa dig att hitta rätt pump. Vi ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta tillväxt.

Vi är Borås experter på pumpar och erbjuder snabb pumpservice

Efter mer än 25 år i branschen vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Våra tekniker är flexibla och har kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken som finns på marknaden, bland annat  Serfilco, ARO Ingersoll Rand, GemmeCotti och många fler.  

En av våra absoluta styrkor är pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel ammoniak, natriumklorid eller saltsyra. Det i kombination med pumpar avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet är vi experter på i Borås. Våra tekniker är mycket skickliga inom verksamhetsområdet och hjälper dig med installation och service även när det kommer till fatpumpar inom kemiteknisk industri till tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Vi är stolta över att du som kund alltid kan räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker. Detta gör vi  för att du ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen. Att kunna känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och säkerhet är något vi är noga med.

Oavsett om det rör kolvpumpar, impellerpump, membranpumpar eller livsmedelspumpar kan du  förvänta dig att vi inte tummar på varken service eller kvalité. Hos oss prioriteras snabb service och du som kund kan alltid räkna med att stå i centrum för vårt arbete. När du kontaktar oss kan du givetvis begära en offert för att få en uppskattning på vad ditt önskemål beräknas kosta. Vi återkommer med ett kostnadsförslag inom 24 timmar efter din förfrågan.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här