Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice i Falun med pumpar till ert företag

Befinner ni er i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik? Behöver ni en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? Kontakta oss, vi är en pumpservice i Falun som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalitet. Vänd er till oss när ni ska göra ett tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Vi har över 25 års branscherfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard. Vi hjälper många företag att utvecklas och har ett stort sortiment. Behöver ni ta nästa steg i företagets utveckling? Vi hjälper er verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher. 

Snabb leverans av pumpar & service av befintliga pump 

Förutom att erbjuda våra kunder snabb leverans och att installera nya pumpar i er verksamhet i och runt Falun hjälper vi förstås även till med service av befintliga pumpar. Våra tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund som gör dig 100% nöjd med våra tjänster. Vi erbjuder snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Dessutom arbetar vi enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Fördelen med det är pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. Det möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Enskilda reservdelar kan också beställas direkt från oss och ni kan utföra servicen på egen hand om ni föredrar det. 

Pumpar och pumpservice i Falun av flera märken

Vi på Pump & Pyrolysteknik har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersroll Rand. Vi erbjuder service av högsta kvalitet när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad utför vi service på pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler, men vi besöker er gärna i Falun för att erbjuda bästa möjliga service. 

Då vi har ett stort utbud av pumpmärken kan ni räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland många alternativ inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Elektrisk membranpump Falun

EVO Series™ – här får du en 100% elektrisk membranpump med unika funktioner som inte innan har funnits i en och samma pumplösning. Likvärdig mångsidighet som hos en membranpump plus max effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att de är 70% mer energieffektiva än nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Så byt pump du med!

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

En elektrisk membranpump fungerar på samma sätt som en vanlig membranpump. Enda skillnaden är att den drivs med ström istället för tryckluft. Fördelar med den eldrivna pumpen är att den kan köras mot stängd ventil samt att tryck och flöde är steglöst ställbart. Driften får då ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump?

Pumpen har lång livslängd och lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men även för ren transport mellan tankar.

Hög service på plats endast med originaldelar

Med kunden i fokus, arbetar vi serviceinriktat och ni kan räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss med ett kostnadsförslag på ert ärende. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris, självklart med originaldelar och ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Snabb service är något vi garanterar och har som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert  företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här