Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Gävle

Välkommen till en pålitlig pumpservice i Gävle med pumparna för ditt företag!

Sedan vi grundades 1992 har vi erbjudit snabba leveranser, ett stort utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer sedan dess. Vi vill fortsättningsvis vara det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

För att hitta den bästa lösningen för just ert företag konsulterar vi tillsammans. Vi är er högra hand då nya projekt ska startas upp i Gävle. Vi kan allt som handlar om dosering och tillhandahåller vår expertis när det krävs noggrann och professionell pumpservice samt pumpar av högsta kvalitet. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog till våra kunder.

Då vi är tekniskt lösningsorienterade erbjuder vi en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att kunna erbjuda bäst pump samt god service anpassad för just er verksamhet besöker vi er gärna på plats. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att på ett säkert vis förflytta det som kallas för fluid, med andra ord specifik vätskor, från en plats till en annan.  

Vilken pump som är kvalificerad för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Vid frågor och funderingar, känn inga tvivel – vi hjälper dig att hitta rätt pump och ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta utveckling!

Elektrisk membranpump Gävle

EVO Series™ – är en 100% elektrisk membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pump. Mångsidigheten hos EVO Series™  är densamma som hos en membranpump men med större effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Så varför inte byta pump idag?

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

En elektrisk membranpump fungerar som en vanlig membranpump med skillnaden att den drivs med ström istället för tryckluft. Fördelar med den eldrivna pumpen är att den kan köras mot stängd ventil samt att tryck och flöde är steglöst ställbart. Driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Gävle?

Pumpen lämpar sig för fyllningsapplikationer av olika slag, men även för ren transport mellan tankar. Lämplig för att effektivisera arbetet.

Gävles experter på pumpar erbjuder snabb pumpservice

Med en branschvana  på mer än 25 år, vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Vi har tekniker som är flexibla och som besitter stor kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken du kan hitta på marknaden, bland annat ARO Ingersroll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler.  

En av våra absoluta specialiteter är pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Detta i kombination med att vi hanterar pumpar avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet är vårt främsta expertområde här i Gävle. Våra tekniker är experter inom branschen och hjälper dig med installation och service även gällande fatpumpar inom kemiteknisk industri till tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Du som kund kan alltid räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker – detta är något vi är stolta över och som vi gör för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen. Du som kund ska alltid känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Vi ser alltid till att leverera god service och bäst kvalitet när det rör elektriska membranpumpar, membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar eller livsmedelspumpar.

Vi prioriterar snabb service och du som kund kan alltid räkna med att stå i centrum för vårt arbete. Kontakta oss med ditt önskemål så inkommer vi med ett kostnadsförslag inom 24 timmar!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här