Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Gävle

Välkommen till en pålitlig pumpservice i Gävle med pumparna för ditt företag!

Sedan vi grundades 1992 har vi erbjudit snabba leveranser, stort utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer sedan dess. Vi vill fortsättningsvis vara det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

För att hitta den bästa lösningen för just ert företag, konsulterar vi tillsammans. Vi är er högra hand då nya projekt ska starta upp nya projekt i Gävle. Vi kan allt som handlar om dosering och tillhandahåller vår expertis när det krävs noggrann och professionell pumpservice och pumpar av högsta kvalité. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog.

Då vi är tekniskt lösningsorienterade har ni en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att det ska bli rätt för er verksamhet med lämplig pump och en god service,  besöker vi er gärna på plats. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta det som brukar kallas för fluid, med andra ord vätska eller, från en plats till en annan.  

Vilken pump som dock är kvalificerad för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Har du frågor och funderingar, känn inga tvivel – vi hjälper dig att hitta rätt pump och ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta utveckling. 

 

Gävles experter på pumpar erbjuder snabb pumpservice

Med en branschvana  på mer än 25 år, vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Vi har tekniker som är flexibla och som besitter en kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken du kan hitta på marknaden, bland annat ARO Ingersroll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler.  

En av våra absoluta specialiteter är pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Det i kombination med pumpar avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet är vi experter på här i Gävle. Våra tekniker är väl bevandrade inom branschen och hjälper dig med installation och service även när det kommer till allt från fatpumpar inom kemiteknisk industri till tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Du som kund alltid kan räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker – detta är något vi är stolta över, och som vi gör för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen. Du som kund ska alltid känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Vi ser till att alltid leverera god service och den bästa kvalitén när det rör membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar eller livsmedelspumpar.

Vi prioriterar snabb service och du som kund kan alltid räkna med att stå i centrum för vårt arbete. Kontakta oss med ditt önskemål, och vi kommer med ett kostnadsförslag inom 24 timmar efter din förfrågan!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här