Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Göteborg

Pumpservice i Göteborg med pumpar till ert företag

Befinner ni er i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik eller något annat område där ni behöver en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? I så fall har ni kommit helt rätt. Vi är en pumpservice i Göteborg som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalité. Hit vänder ni er för ett tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Vi har över 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard. Vårt sortiment är stort och vi hjälper många företag att utvecklas och ta nästa steg i deras i verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher.

Utöver att snabbt leverera och installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era befintliga pumpar. Våra tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund som gör dig hundra procent tillfredsställd med våra tjänster. Vi erbjuder snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.   

Service & Reparationer av pumpar med originaldelar

Vi arbetar dessutom enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns två stycken fördelar i detta. För det första handlar det naturligtvis om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Givetvis kan ni beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

Pumpar i Göteborg av flera märken 

Vi och våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersroll Rand. Det är dock ingenting som hindrar oss från att erbjuda service av högsta kvalité även när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler.  

Utöver en stort utbud av pumpmärken kan ni hos oss räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland många alternativ inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Pumpservice på plats med originaldelar

Vi arbetar serviceinriktat och med kunden i fokus. Därför kan ni alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss med ett kostnadsförslag på ert ärende. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris och ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert  företags behov och önskemål. 

KONTAKTA OSS

Telefon
0734 35 29 22

Epost
stefan.johansson@pptab.se
order@pptab.se


Kontakta vårat kontor i Göteborg här

Kontakta vårt kontor i Göteborg

Göteborgskontoret

Kuballe 121, 471 97 RÖNNÄNG

Teknisk Säljare / Service

Telefon
0734 35 29 22

Epost

stefan.johansson@pptab.se

order@pptab.se