Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Göteborg

Pumpservice i Göteborg med pumpar till ert företag

Befinner ni er i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik eller något annat område där ni behöver en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? I så fall har ni kommit helt rätt. Vi är en pumpservice i Göteborg som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalitet. Vänd er till oss när ni behöver ett tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Vi har över 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard. Vårt sortiment är stort och vi hjälper många företag att utvecklas och ta nästa steg i deras i verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher.

Utöver att snabbt leverera och installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era befintliga pumpar. Våra tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund som får dig 100% tillfredsställd med våra tjänster. Vi erbjuder snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.   

Service & Reparationer av pumpar med originaldelar

Vi arbetar endast med originaldelar när vi servar och reparerar er pump vilket innebär värdefulla fördelar. Främst handlar det naturligtvis om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till pumparnas funktionalitet. Den andra fördelen är att orginaldelarna möjliggör att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Givetvis kan ni beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

Elektrisk membranpump Gävle

EVO Series™ – en 100% elektrisk membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en  membranpump plus att den genererar max effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering, så varför inte byta pump idag?

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

En elektrisk membranpump fungerar som en vanlig membranpump men drivs med ström istället för tryckluft. Fördelarna med den eldrivna pumpen är många, bland annat kan pumpen köras mot stängd ventil. Även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Gävle?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar.

Pumpar i Göteborg av flera märken 

Våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersroll Rand. Det hindrar oss dock inte från att erbjuda service av högsta kvalitet även när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler.  

Utöver ett stort utbud av pumpmärken kan ni räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland många alternativ inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Pumpservice på plats med originaldelar

Vi arbetar serviceinriktat och med kunden i fokus. Därför kan ni alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss med ett kostnadsförslag. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris vilket ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Tveka inte på att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och ett trevligt bemötande med stor respekt för ert  företags behov och önskemål. 

KONTAKTA OSS

Telefon
0734 35 29 22

Epost
stefan.johansson@pptab.se
order@pptab.se


Kontakta vårat kontor i Göteborg här

Kontakta vårt kontor i Göteborg

Göteborgskontoret

Kuballe 121, 471 97 RÖNNÄNG

Teknisk Säljare / Service

Telefon
0734 35 29 22

Epost

stefan.johansson@pptab.se

order@pptab.se