Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Halmstad

Det självklara valet av pumpar och pumpservice i Halmstad

Det finns många situationer där ni och ert företag kan vara i behov av en pump. Är det någon form av vätska eller gas, hög som låg viskositet, ska transporteras från en plats till en annan? Då behövs det en pump som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt. Både för innehållet, men också för den omkringliggande miljön och för er som arbetar med pumpen i fråga. Det är viktigt att dessa pumpar måste hålla en viss standard.

Pumpar med dessa egenskaper hittar du här oss i Halmstad. Oavsett om ni är inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter, eller om ni har ert företag inom industrin och behöver förflytta trögflytande medier som exempelvis lim, färg eller tätningsmassor. Vi installerar pumpar av alla former, membranpumpar, fatpumpar, axeltätade centrifigalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Vi finns här för att hjälpa er och ert företag att skapa förutsättningar att nå framgång i verksamheten. Vi ser till att guida er rätt till rätt val av pump, utan att tumma på er säkerhet och trygghet . Vi ser till att ni får en pump som motsvarar alla era krav och behov. Vår absoluta specialitet ligger i pumpar designade för att klara av framför allt aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Utöver dessa, erbjuder vi pumpar ämnade för vätskor och gaser med hög viskositet är en typ av pumpar.

 

Stort sortiment av pumpar och pumpservice i Halmstad

Här hittar du både nya produkter men även reservdelar till dina befintliga pumpar. I vårt breda sortiment finns pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd. Dessa produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Här finns också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. Vi har ett brett sortiment från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Ni kan alltid lita på att vi ger er snabba leveranser och returer. Spana in vårt sortiment på vår hemsida redan nu. 

Förutom att leverera färdiga pumpar eller reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Bakom oss har vi mer än 25 års erfarenhet inom branschen med oss i bagaget. Våra erfarna tekniker har  god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och vet vad som krävs för att prioritera säkerhet, trygghet och funktionalitet i en perfekt balans där ert företags behov och önskemål står i centrum. 

När våra professionella tekniker reparerar och servar ert företags pumpar garanterar vi att vi alltid använder originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Detta för att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar, och då av  säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitén eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag efter att du har hört av dig.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här