Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Halmstad

Det självklara valet av pumpar och pumpservice i Halmstad

Det finns många situationer där ert företag kan vara i behov av en pump. Är det någon form av vätska eller gas, hög som låg viskositet, som ska transporteras från en plats till en annan? Då behövs det en pump som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt. Både för innehållet, men också för den omkringliggande miljön samt för er som arbetar med pumpen i fråga. Det är viktigt att dessa pumpar måste hålla en viss standard. Vi erbjuder både privatpersoner och företag kvalitativa produkter och förstklassig service!

Pumpar med dessa egenskaper hittar du här hos oss i Halmstad. Oavsett om ni är inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter, eller om ni har ert företag inom industrin och behöver förflytta trögflytande medier som exempelvis lim, färg eller tätningsmassor. Vi installerar pumpar av alla former, membranpumpar, fatpumpar, axeltätade centrifigalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Vi finns här för att hjälpa ert företag att skapa förutsättningar att nå framgång i verksamheten. Vi ser till att guida er rätt till ett anpassat val av pump, utan att tumma på er säkerhet och trygghet . Vi ser till att ni får en pump som motsvarar alla era krav och behov. Vår främsta specialitet ligger i pumpar designade för att klara av aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Utöver dessa funktioner erbjuder vi pumpar ämnade för vätskor och gaser med hög viskositet.

Elektriska membranpumpar i Halmstad

EVO Series™ – är en 100% elektrisk membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte har varit möjlig i en och samma pumplösning. EVO Series™ bjuder på förstklassiga egenskaper i form av maximerad effektivitet och styrbarhet plus den befintliga mångsidighet som en vanlig membranpump erbjuder. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. EVO Series™ är en revolutionerande inom utvecklingen av membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering, så varför inte byta pump idag?

Elektrisk membranpump – hur fungerar den?

En elektrisk membranpump fungerar som en vanlig membranpump men drivs med elström istället för tryckluft. Fördelarna med den eldrivna pumpen är många, bland annat kan pumpen köras mot stängd ventil. Även tryck och flöde är steglöst reglerbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde. 

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Halmstad?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En eldriven membranpump effektiviserar därmed arbetet på sikt. 

 

Stort sortiment av pumpar och pumpservice i Halmstad

Här hittar du både nya produkter men även reservdelar till dina befintliga pumpar. I vårt breda sortiment finns pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd. Dessa produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Här finns också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. Vi har ett brett sortiment från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Ni kan alltid lita på att vi ger er snabba leveranser och returer. Spana in vårt sortiment på hemsidan redan nu. 

Förutom att leverera färdiga pumpar eller reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Vi har mer än 25 års erfarenhet inom branschen med oss i bagaget. Våra erfarna tekniker har god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och vet vad som krävs för att prioritera säkerhet, trygghet och funktionalitet i en perfekt balans där ert företags behov och önskemål står i centrum. 

Våra professionella tekniker använder endast orginaldelar vid reparationer och service av ert företags pumpar. Vi kompromissar aldrig när det kommer till reservdelar och orginaldelar, detta av säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitet eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard, tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag efter att du har hört av dig.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här