Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Helsingborg

Välkommen till en pålitlig pumpservice i Helsingborg!

Vi har pumparna för ditt företag!

Vi erbjuder snabba leveranser, ett stort utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Nöjda och återkommande kunder har vi eftersträvat sedan vi grundades 1992. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer ända sedan dess och är fortsättningsvis det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis av vätskehantering.  

Med skräddarsydda helhetslösningar står vi till tjänst och konsulterar er för att hitta det som passar er bäst. Vi kan allt som handlar om dosering och är er högra hand när ni är på väg att starta upp nya projekt i Helsingborg som kräver noggrann och professionell pumpservice samt pumpar av högsta kvalitet. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog.

Vi är tekniskt lösningsorienterade och en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. Vi besöker gärna er verksamhet för att matcha den med den bäst lämpade pumplösningen samt tillhörande service. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta det som brukar kallas för fluid, med andra ord vätska eller gas, från en plats till en annan.  

Vilken pump som är bäst kvalificerad för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Är du osäker på vilken pump som passar just ert företag? Vi hjälper dig att hitta rätt pump och ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta utveckling. 

Elektriska membranpumpar i Helsingborg

EVO Series™ – en 100% elektrisk membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en membranpump plus att den genererar max effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering, så varför inte byta pump idag?

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

En elektrisk membranpump fungerar på samma sätt som en vanlig membranpump men drivs med ström istället för tryckluft. Fördelarna med den eldrivna pumpen är många, bland annat kan pumpen köras mot stängd ventil. Även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Helsingborg?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar.

 

Helsingborgs experter på pumpar erbjuder snabb pumpservice

Med en branschvana på över 25 år, vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Med bred kompetens och flexibilitet utför våra tekniker service på de flesta pumpmärken som marknaden erbjuder, bland annat ARO Ingersroll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler.  

En av våra absoluta specialiteter är pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Detta i kombination med pumpar avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet är vi experter på här i Helsingborg. Alla våra tekniker är väl bevandrade inom branschen och ser till att hjälpa till med installation och service även när det kommer till fatpumpar inom kemiteknisk industri, tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Vi kan med stolthet konstatera att du som kund alltid kan räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker. Detta för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen och känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Vi tummar varken på kvalitet eller service när det gäller membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar eller livsmedelspumpar. Vi prioriterar snabb service och att du som kund alltid kan räkna med att stå i centrum. Kontakta oss för en offert för att få en uppskattning på arbetet beräknas kosta. Välkommen att inkomma med din förfrågan så hör vi av oss inom 24 timmar med ett kostnadsförslag!

KONTAKTA OSS

[vc_separator type=’transparent’ position=’center’ color=” thickness=” up=’10’ down=’10’]

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här [vc_separator type=’transparent’ position=’center’ color=” thickness=” up=’20’ down=’20’]