Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Välkommen till din pumpservice i Kristianstad – pumpar till ert företag

Ingår ni i livsmedelsbranschen eller arbetar ni inom den kemitekniska industrin där ni är i behov av en pump för att transportera både lösa och trögflytande vätskor? Då har ni kommit helt rätt. Vår pumpservice i Kristianstad erbjuder alltid pumpar av högsta kvalité. Hit vänder ni er för ett tryggt val av pumpar som gör jobbet. 

Med vår 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar kan vi garantera den högsta standarden. Vi har ett brett sortiment vilket ger oss möjligheten att hjälpa företag att utvecklas och ta nästa steg i sin verksamhet. Genom att installera effektiva pumpar som klarar av explosiva miljöer, hög viskositet och aggressiva kemikalier skapar det bättre förutsättningar för företagen. Vi har pumparna som passar alla syften.

Snabb leverans reparation & installation av pumpar

Utöver våra snabba leveranser och installation av nya pumpar hjälper vi även till med att serva era befintliga pumpar. Våra tekniker är lösningsorienterade och engagerade till att ge er som kund det där lilla extra som gör er nöjda med våra tjänster. Om er produkt inte skulle passa eller om ni skulle bli missnöjda erbjuder vi alltid snabba returer. 

När vi ska serva eller reparera er pump använder vi oss enbart av originaldelar. Det finns flera fördelar med att vi endast använder oss av detta. Det handlar självklart om pumpens och ert företags trygghet. Hos oss kommer trygghet alltid i första hand när det kommer till våra pumpars funktionalitet. Att använda originaldelar möjliggör att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Självklart kan ni även beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni skulle föredra det.   

Pumpar och pumpservice i Kristianstad av flera märken

Vår pumpservice har ett framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand men detta hindrar oss inte från att erbjuda högsta kvalité av andra pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Sandpiper, Jessberger, Serfilco och många fler. .  

Utöver ett stort utbud av pumpmärken har vi en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Bland alla våra många alternativ har vi magnetdrivna pumpar som är anpassade efter livsmedelsföring och mejerier men även membranpumpar som är lämpad för trögflytande vätskor. Är det så att du även behöver en pump för att flytta torra produkter kan ni även hitta det hos oss. 

Vi fokuserar på att vara serviceinriktade och att ha kunden i fokus och därför erbjuder vi snabba offerter. När ni har kontaktat oss om ett kostnadsförslag återkopplar vi med en offert efter 24 timmar. För oss är det lika viktigt att ert företag får rätt pump för rätt pris. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert  företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här