Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Välkommen till en pålitlig pumpservice i Kungsbacka med pumparna för ditt företag!

Företaget grundades 1992 och har sedan dess utfört snabba leveranser. Vi har sedan start erbjudit ett stort utbud av pumpar och reservdelar samt kunnat erbjuda en tillmötesgående service. Vi har även hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer och är idag fortsättningsvis det kloka och självklara valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

Vi står alltid till tjänst och konsulterar er för att hitta en skräddarsydd totallösning just för er. Vi kan inom dosering och är er högra hand vid uppstart av nya projekt i Kungsbacka som kräver noggrann och professionell pumpservice och pumpar av högsta kvalitet. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog för våra kunder!

Vi är tekniskt lösningsorienterade och en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att matcha er verksamhet med den bäst lämpade pumpen och tillhörande service besöker vi gärna verksamheten på plats. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta det som brukar kallas för fluid, med andra ord vätska eller gas, från en plats till en annan.  

Vilken pump är bäst kvalificerad för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Är du osäker på vilken pumplösning som passar er? Vi hjälper dig att hitta rätt pump och ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta utveckling. 

Elektriska membranpumpar Kungsbacka

EVO Series™ är en 100% eldriven membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder total mångsidighet likt en  vanlig membranpump men med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att uppgradera till en elektrisk membranpump är därmed en långsiktig investering – byt pump idag!

Elektrisk membranpump – Hur fungerar den?

En eldriven membranpump fungerar i princip på samma sätt som en vanlig membranpump, skillnaden är att den är strömdriven istället för tryckluftsdriven. Det finns flera fördelar med den eldrivna pumpen, bland annat att pumpen kan köras mot stängd ventil och att den är mer energieffektiv. Även tryck och flöde är steglöst reglerbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Kungsbacka?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar.

 

Kungsbackas experter på pumpar erbjuder snabb pumpservice

Med våra dryga 25 år i branschen vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Vi har kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken du kan hitta på marknaden, bland annat ARO Ingersroll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler. Dessutom är våra tekniker flexibla.

En av våra specialiteter är pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Vi har även stor erfarenhet av pumpar som är avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet. Våra tekniker i Kungsbacka har stor erfarenhet inom branschen och hjälper dig med installation och service när det kommer till allt från fatpumpar inom kemiteknisk industri till tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Service & reparation med originaldelar till er pump

Vi kan med stolthet konstatera att du som kund alltid kan räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker. Detta för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen och känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Vi tummar varken på service eller kvalitet när det gäller membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar och livsmedelspumpar.

Hos oss prioriteras alltid snabb service och du som kund kan alltid räkna med att stå i centrum i vårt arbete. När du kontaktar oss kan du givetvis begära en offert för att få en uppskattning på vad arbetet beräknas kosta. Vi återkommer med ett kostnadsförslag inom 24 timmar. Välkommen med din förfrågan!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här