Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Välkommen till en pålitlig pumpservice i Kungsbacka med pumparna för ditt företag!

Företaget grundades 1992 och vi har sedan dess utfört snabba leveranser, och erbjudit ett stort utbud av pumpar och reservdelar samt kunnat erbjuda en tillmötesgående service. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer ända sedan dess och är fortsättningsvis det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

Vi står alltid till tjänst och konsulterar er för att hitta den en skräddarsydd totallösning just för er. Vi kan allt som handlar om dosering och är er högra hand när ni är på väg att starta upp nya projekt i Kungsbacka som kräver noggrann och professionell pumpservice och pumpar av högsta kvalité. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog.

Vi är tekniskt lösningsorienterade och en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att matcha er verksamhet med lämpligast möjliga pump och service besöker vi er gärna på plats i verksamheten. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta det som brukar kallas för fluid, med andra ord vätska eller gas, från en plats till en annan.  

Vilken pump som dock är kvalificerad för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Är du osäker så känn inga tvivel. Vi hjälper dig att hitta rätt pump och ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta utveckling. 

Kungsbackas experter på pumpar erbjuder snabb pumpservice

Med våra dryga 25 år i branschen vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Vi har kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken du kan hitta på marknaden, bland annat ARO Ingersroll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler. Dessutom är våra tekniker flexibla.

En av våra absoluta specialiteter är dock pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Det i kombination med pumpar avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet är vi experter på här i Kungsbacka. Våra tekniker är dock väl bevandrade inom branschen och hjälper dig med installation och service även när det kommer till allt från fatpumpar inom kemiteknisk industri till tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Service & reparation med originaldelar till er pump

Vi kan med stolthet konstatera att du som kund alltid kan räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker. Detta för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen och känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Vi tummar på varken service eller kvalité när det gäller membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar eller livsmedelspumpar.

Hos oss prioriteras alltid snabb service och du som kund kan alltid räkna med att stå i centrum för vårt arbete. När du kontaktar oss kan du givetvis begära en offert för att få en uppskattning på vad ditt önskemål beräknas kosta. Vi återkommer med ett kostnadsförslag inom 24 timmar efter din förfrågan. Välkommen med din förfrågan!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här