Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

En pålitlig pumpservice i Landskrona med pumparna som passar ditt företag

Snabba leveranser och ett stort utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Det har varit vår melodi sedan vi grundades 1992. Vi har hjälpt företag inom både industri och livsmedelsbranschen med installationer och reparationer ända sedan dess och är fortsättningsvis det kloka valet inom pumpar. Vi är experter på vätskehantering och hjälper er att hitta rätt lösning. 

Vi står till tjänst och konsulterar er för att hitta den bästa totallösningen skräddarsydd just för er. Vi kan allt inom dosering och är er högra hand när ni är på väg att starta upp nya projekt i Landskrona som kräver noggrann och professionell pumpservice och pumpar av högsta kvalitet. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog.

Lösningsorienterade & samarbetspartner inom tillverkningsindustrin

Vi är tekniskt lösningsorienterade och en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att matcha er verksamhet med bäst lämpad service besöker vi gärna er verksamhet på plats.

Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta vätska och gas från en plats till en annan. Vilken pump som är kvalificerad för ert företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Om ni är osäkra på vilken pump som passar ert behov bäst hjälper vi er gärna att hitta rätt. Vi ser till att ni får en bra start på er företags fortsatta tillväxt. 

Elektriska membranpumpar Landskrona

EVO Series™ är en 100% elektrisk membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder förstklassig användning och mångsidighet likt en vanlig membranpump dessutom med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är dessutom att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Uppgradera dig och byt pump redan idag!

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

En elektrisk membranpump fungerar i princip på samma sätt som en vanlig membranpump, den stora skillnaden är att den är strömdriven istället för tryckluftsdriven. Det finns flera fördelar med den eldrivna pumpen, bland annat att pumpen kan köras mot stängd ventil och att den är mer energieffektiv. Även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Landskrona?

En elektrisk membranpump lämpar sig i första hand för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. Lämplig för att effektivisera arbetet.

 

Landskronas experter på pumpar & erbjuder snabb pumpservice

Efter mer än 25 år i branschen vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Våra tekniker är flexibla och har bred kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken du kan hitta på marknaden, bland annat ARO Ingersoll Rand, GemmeCotti Serfilco och många fler.  

Våra specialområden innefattar pumplösningar som är särskilt anpassade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Våra pumpar är även avsedda för att förflytta vätskor med hög viskositet vilket vi är experter på här i Landskrona.

Våra tekniker är väl insatta inom branschen och hjälper dig med installation och service när det rör sig om allt från fatpumpar inom kemiteknisk industri till tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Originaldelar till er membran-, impeller- eller livsmedelspump

Vi är stolta över att kunna garantera våra kunder att vi endast använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker. Detta gör vi för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen och känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Oavsett om det rör membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar eller livsmedelspumpar kan du med andra ord räkna med att vi inte tummar på varken service eller kvalitet. 

Hos oss prioriteras snabb service och att du som kund alltid kan räkna med att vara först i hand. Vårt huvudkontor ligger i Malmö så du är varmt välkommen hit. När du kontaktar oss kan du givetvis begära en offert för att få en uppskattning på vad ditt prjekt beräknas kosta. Vi återkommer då med ett kostnadsförslag inom 24 timmar. 

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här