Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice i Lidköping med pumpar till ert företag

Behöver ni en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? Befinner ni er i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik eller något annat område? Då har ni kommit helt rätt. Vi är en pumpservice i Lidköping som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalitet. Vänd er hit för ett tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Med över 25 års erfarenhet ser vi till att serva och leverera pumpar av högsta standard. Vårt sortiment är stort och vi hjälper många företag att utvecklas och ta nästa steg i sin verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher. 

Service med originaldelar av er pump på plats

Förutom snabba leveranser och att installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era befintliga pumpar. Vi ser till att komma ut på plats till ert företag i Lidköping för att kunna hjälpa er så snabbt och effektivt som möjligt. Våra professionella tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund som gör dig 100% tillfredsställd med våra tjänster. Vi står för snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Dessutom arbetar vi enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Fördelarna med detta handlar om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. Dessutom möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Givetvis kan ni beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

Elektriska membranpumpar Lidköping

EVO Series™ är en 100% elektrisk membranpump med förstklassiga funktioner som tidigare inte har ingått i en och samma pumplösning. EVO Series™ bjuder på likvärdig användning som hos en vanlig membranpump men med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är även att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Effektivisera ditt arbete och byt pump redan idag!

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

En eldriven membranpump fungerar i princip på samma sätt som en vanlig membranpump, den stora skillnaden är att den är strömdriven istället för tryckluftsdriven. Det finns många fördelar med en eldriven pump, bland annat att den kan köras mot stängd ventil och att den är mer energieffektiv. Även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde utan avbrott.

Vem har nytta av en elektrisk membranpump Lidköping?

En elektrisk membranpump lämpar sig i första hand för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar.

Pumpar och pumpservice i Lidköping av flera märken 

Våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersroll Rand. Utöver det erbjuder vi service av högsta kvalitet när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad utför vi service av pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler.  

Utöver ett stort utbud av pumpmärken erbjuder vi en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland många alternativ inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för material som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Med kunden i fokus arbetar vi serviceinriktat och du kan därför alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss. Det är lika viktigt för oss som för er att vi förser ert företag med rätt pump till rätt pris vilket ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här