Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice i Lidköping med pumpar till ert företag

Behöver ni en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? Befinner ni er i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik eller något annat område? Då har ni kommit helt rätt. Vi är en pumpservice i Lidköping som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalité. Vänd er hit  för ett tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Med över 25 års erfarenhet ser vi till  att serva och leverera pumpar av högsta standard. Vårt sortiment är stort och vi hjälper många företag att utvecklas och ta nästa steg i sin verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher. 

Service med originaldelar av er pump på plats

Förutom snabba leveranser och att  installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era befintliga pumpar. Vi ser ut att komma ut till ert företag i Lidköping och omnäjd för att kunna hjälpa så snabbt & effektivt som möjligt. Våra professionella tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund som gör dig hundra procent tillfredsställd med våra tjänster. Vi står för snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Dessutom arbetar vi enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Fördelarna med detta handlar om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. Dessutom möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Givetvis kan ni beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

Pumpar och pumpservice i Lidköping av flera märken 

Vi och våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersroll Rand. Utöver det erbjuder vi service av högsta kvalité när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad utför vi service av pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler.  

Utöver ett stort utbud av pumpmärken erbjuder vi en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland många alternativ inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Med dig som kund i fokus arbetar vi serviceinriktat och du kan därför alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss med ett kostnadsförslag på ert ärende. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris och ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Välkommen att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert  företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här