Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Linköping

Pumpar och pumptjänster för ditt företag i Linköping!

Sedan företaget grundades 1992 har vi erbjudit snabba leveranser, ett gediget utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer sedan dess. Vi vill fortsättningsvis vara det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

För att hitta den bästa lösningen för just ert företag, konsulterar vi tillsammans. Vi är er högra hand då nya projekt ska startas upp i Linköping. Vi kan allt inom pumpar och dosering och tillhandahåller vår expertis när det krävs noggrann och professionell pumpservice. Vårt utubd av pumpar är av högsta kvalitet. Här lämnas inga detaljer åt slumpen och bara det bästa är gott nog för våra kunder!

Elektrisk membranpump Linköping

EVO Series™ – en 100% elektrisk membranpump med revolutionerande funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdig flexibilitet som en  vanlig membranpump inklusive att den genererar maximal effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering, så varför inte byta pump redan idag?

Eldriven membranpump – hur fungerar den?

Det som skiljer en elektrisk membranpump mot en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft. Fördelen med en eldriven pump är många, förutom att den blir mer energisnål kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en elektrisk membranpump Linköping?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och effektiviserar arbetet!

 

Professionell konsultation

Vi är naturligtvis tillgängliga när du behöver en pålitlig partner i tillverkningsindustrin. Genom noggrann och kompetent konsultation skräddarsyr vi den bästa totallösningen för just ditt företag för att säkerställa att du får bästa möjliga pump och service. Vi strävar efter att bli ditt favoritval när det gäller pumpservice och kvalitetspumpar.

Pumpexperter erbjuder snabb pumptjänst

Med tre decennier i branschen har vi kompetensen att serva de flesta pumpmärken, inklusive ARO Ingersoll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler. Våra skickliga specialister är stolta över sitt yrke och därför kan du lita på att vi inte kompromissar med varken service eller kvalitet, oavsett om det är membranpumpar, kolvpumpar, matpumpar eller pumphjulspumpar. Vi är även specialiserade på pumpar som hanterar aggressiva kemikalier som natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Vår erfarenhet och kompetens är din försäkran om att pumparna hanteras korrekt.

Snabb service i Linköping

Med nästan 30 år i branschen kan vi allt om pumpar och pumptjänster. Vi är därför det kloka och självklara valet när ditt företag i Linköping behöver expertis, installation och reparation inom pumpar och vätskehantering.

Hos oss är nyckelorden snabba leveranser, ett stort och kvalitatitvt urval av pumpar samt en uppmärksam och effektiv service. Kontakta oss och få en icke-bindande uppskattning av vad ditt uppdrag kommer att kosta inom 24 timmar. Vi ser fram emot att höra från dig!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här