Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Linköping

Pumpar och pumptjänster för ditt företag i Linköping!

Med nästan 30 år i branschen vet vi allt som finns att veta om pumpar och pumptjänster. Vi är därför det kloka valet när ditt företag i Linköping behöver expertis, installation och reparation inom pumpar och vätskehantering.

Professionell konsultation

Vi är naturligtvis tillgängliga när du behöver en pålitlig partner i tillverkningsindustrin. Genom noggrann och kompetent konsultation skräddarsyr vi den bästa totallösningen för just ditt företag så att du får bästa möjliga pump och service. Vi strävar efter att bli ditt favoritval när det gäller pumpservice, kvalitetspumpar, och därför har vi ett öga för detaljer. Ingenting lämnas åt slumpen och bara det bästa är tillräckligt bra.

Pumpexperter erbjuder snabb pumptjänst

Med tre decennier i branschen har vi kompetensen att serva de flesta pumpmärken, inklusive ARO Ingersoll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler. Våra skickliga specialister är stolta över sitt yrke och därför kan du lita på att vi inte kompromissar med varken service eller kvalitet, oavsett om det är membranpumpar, kolvpumpar, matpumpar eller pumphjulspumpar. Vi är också specialiserade på pumpar som hanterar aggressiva kemikalier som natriumklorid, ammoniak eller saltsyra, och detta är din försäkran om att pumparna hanteras korrekt.

Snabb service i Linköping

Hos oss är nyckelorden snabba leveranser, ett stort urval av pumpar och en uppmärksam och effektiv service. Kontakta oss och få en icke-bindande uppskattning av vad ditt uppdrag kommer att kosta inom 24 timmar.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här