Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Malmö

Det självklara valet av pumpar och pumpservice i Malmö

Det finns många situationer där ert företag kan vara i behov av en pump. I samtliga situationer där någon form av vätska, hög som låg viskositet, ska transporteras från en plats till en annan behövs det en säker pump som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt. Både för innehållet, men även för den omgivande miljön och för er som arbetar med pumpen i fråga.  Pumparna måste därmed upprätthålla en viss standard.

Pumpar av denna kaliber hittar du här hos oss i Malmö. Oavsett om ni är verksamma inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter eller om ni har ett industriföretag och behöver förflytta trögflytande medier som exempelvis lim, färg eller tätningsmassor. Vi installerar pumpar av alla former, membranpumpar, fatpumpar, axeltätade centrifigalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Vi hjälper både privatpersoner och företag att skapa förutsättningar att nå framgång i er verksamhet. Med er säkerhet och trygghet i fokus guidar vi er till rätt val av pump som uppfyller era krav och behov. Vår absoluta specialitet ligger i pumpar designade för att klara av framför allt aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar ämnade för vätskor med hög viskositet är en typ av pumpar som vi ligger i framkant med. 

Elektrisk membranpump Malmö

EVO Series™ – en 100% eldriven membranpump med revolutionerande funktioner som tidigare inte har varit möjligt att inkludera i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en vanlig membranpump inklusive att den genererar maximal effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering, byt pump redan idag!

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

Det som skiljer en elektrisk membranpump mot en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft. Fördelarna med en eldriven pump är många, förutom att den är mer energieffektiv kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst reglerbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en eldriven membranpump Malmö?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och effektiviserar ditt arbete!

 

Stort sortiment av pumpar i Malmö

Hos oss hittar du både nya produkter men även reservdelar till dina befintliga pumpar. I vårt sortiment finns pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd, vars produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Du finner också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. I övrigt har vi ett brett sortiment även från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Om ert företag beställer från oss kan ni alltid räkna med snabba leveranser och returer. Spana in vårt sortiment på vår hemsida redan nu. 

Pump- & Pyrolysteknik utför Service av Pumpar på plats & i verkstad

Utöver att leverera färdiga pumpar och reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Bakom oss har vi mer än 25 års erfarenhet inom branschen med oss i bagaget. Våra tekniker har med andra ord god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och vet vad som krävs för att prioritera säkerhet, trygghet och funktionalitet i en perfekt balans där ert företags behov och önskemål står i centrum. 

Orginaldelar till er pump

Våra tekniker använder endast orginaldelar vid reparation och service av ert företags pumpar. Den främsta anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är av säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitet eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar säkerställer det att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag! 

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här

Kontakta vårt kontor i Malmö

Malmökontoret besöksadress

Mejselgatan 10B, 235 32 VELLINGE

Gustav Lenander – Service

Telefon 040 42 47 20

Epost order@pptab.se 

Stefan Barnekow – Pyrolys / Försäljning / Service

Telefon 040 42 47 13

Epost info@pptab.se / order@pptab.se