Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Norrköping

Pumpservice i Norrköping med pumpar till ert företag

Vi, på Pump och Pyrolysteknik, har över 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard. Vårt sortiment är stort och vi hjälper många företag att utvecklas och ta nästa steg i deras verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher. 

Befinner ni er i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik eller något annat område där ni behöver en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? I så fall har ni kommit helt rätt. Vi är en pumpservice i Norrköping som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalité. Hit vänder ni er för ett tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Utöver att snabbt leverera och installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era befintliga pumpar. Våra tekniker är lösningsfokuserade och angelägna om att göra det där lilla extra för dig som kund som gör dig hundra procent tillfredsställd med våra tjänster. Vi erbjuder snabba returer om ni inte är nöjda, eller önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Vi arbetar dessutom enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns två fördelar i detta. För det första handlar det naturligtvis om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Givetvis kan ni beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

 

Pumpar och pumpservice i Norrköping av flera märken 

Vi och våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand. Men vi erbjuder även service av högsta kvalité även när det gäller pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco samt många andra märken.  

Utöver en stort utbud av pumpmärken kan ni hos oss räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland annat magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Vi arbetar serviceinriktat och med kunden i fokus. Därför kan ni alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss för ett kostnadsförslag. Det är viktigt för oss att ni får rätt pump till rätt pris! Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här