Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Det självklara valet av pumpar & pumpservice i Nyköping

Det finns många situationer där ert företag kan vara i behov av en pump. Vid tillfällen där någon form av vätska, hög som låg viskositet, ska transporteras från en plats till en annan behövs det en pump som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt. Både för innehållet, för den närliggande miljön och för er som arbetar med pumpen. 

Pumpar & Service av högsta kvalitet

Pumpar av denna kaliber hittar du oss i Nyköping. Oavsett om ni är inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter eller om ni har ert företag inom industrin och behöver förflytta trögflytande ämnen som exempelvis lim, färg eller tätningsmassor. Vi installerar pumpar av alla former; membranpumpar, fatpumpar, axeltätade centrifigalpumpar, ARO pulverpumpar och flera därtill.  

Vi på Pump & Pyrolysteknik hjälper er att skapa förutsättningar för att nå framgång i er verksamhet. Med er säkerhet och trygghet i fokus guidar vi er till rätt val av pump som möter era krav. Vårt expertområde innefattar alla typer av pumpar designade för att klara av aggressiva kemikalier med fasta partiklar, även pumpar ämnade för vätskor tillhör de pumpområden där vi ligger i framkant.

Elektrisk membranpump Nyköping

EVO Series™ – en 100% eldriven membranpump med revolutionerande funktioner som tidigare inte har varit möjligt att inkludera i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en vanlig membranpump inklusive maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering som effektiviserar ditt arbete! Dags att byta till eldriven pump?

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

Det som skiljer en eldriven membranpump mot en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft.Det finns många fördelar med en elektrisk pump, förutom att den är mer energieffektiv kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst reglerbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en eldriven membranpump Nyköping?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och effektiviserar ditt arbete!

Stort sortiment av pumpar i Nyköping

Hos oss hittar du både nya pumpar och reservdelar till dina befintliga pumpar. I vårt sortiment finns pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd, vars produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Du finner också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. I övrigt har vi ett brett sortiment med leverantörer som Inoxpa och GemmeCotti. Beställer ni från oss kan ni alltid räkna med snabba leveranser och smidiga returer. Spana in vårt fulla sortiment på hemsidan redan nu. 

Utöver att leverera färdiga pumpar och reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer. Vi har över 25 års erfarenhet inom branschen, våra tekniker har med andra ord god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och vet vad som krävs för att prioritera säkerhet, trygghet och funktionalitet. 

Reparerar & servar pumpar med originaldelar

När våra tekniker reparerar och servar era pumpar garanterar vi att alla reservdelar byts ut till originaldelar. Den stora anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är av säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad.
Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här