Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Örebro

Det självklara valet av pumpar och pumpservice i Örebro

Det finns oftast många situationer där ni och ert företag kan vara i behov av en pump. När någon form av gas eller vätska, hög och låg viskositet ska förflyttas behövs det en pump som kan utföra transporten på ett säkert sätt. Dels för innehållet men också för den omkringliggande miljön och för er som arbetar med pumpen i fråga. Det gäller att dessa pumpar håller en hög standard. 

Pumpar av denna kvalité hittar ni hos oss i Örebro. Oavsett vilken industri ni arbetar inom har vi pumparna som passar just er behov. Vi installerar pumpar av olika former såsom, membranpumpar, fatpumpar, axeltätande, centrifugalpumpar, pulverpumpar och många andra. 

Vi hjälper er och ert företag att skapa förutsättningar att nå framgång i er verksamhet. Med er säkerhet och trygghet i fokus guidar vi er till rätt val av pump som motsvarar alla era krav och behov. Vår absoluta specialitet ligger i pumpar designade för att klara av framförallt aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar ämnade för vätskor och gaser med hög viskositet är en typ av pumpar som vi ligger i framkant med.  

Vi hjälper er verksamhet att skapa förutsättningar för att nå era mål. Tillsammans guidar vi er till det rätta valet av pump som motsvarar era krav och behov. Vår absoluta specialitet finns i pumpar designade för att klara aggressiva kemikalier med fasta partiklar och detta är något vi är väldigt stolta över.

 

Stort sortiment av pumpar och pumpservice i Örebro

Hos oss hittar ni både nya produkter och reservdelar som passar till era befintliga pumpar. I vårt breda sortiment finns pumpar från märken som Aro Ingersroll Rand LTD, vars produkter är lämpade efter att transportera vätskor som främst tillhör den trögflytande karaktären. Du hittar också fatpumpar från Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och den kemitekniska industrin. Hos oss har vi även Lafonte som är specialiserade på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. Detta är bara några av märkena vi arbetar med. 

Förutom att vi levererar färdiga pumpar kan ni även vända er till oss för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Vi har över 25 års erfarenhet inom branschen och har stor kompetens inom pumpservice. Vi vet vad som krävs för att prioritera trygghet, säkerhet och funktionalitet för att skapa en perfekt balans som passar ert företags behov. 

När våra tekniker reparerar och servar ert företags pumpar garanterar vi att vi alltid använder originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Den stora anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är av säkerhetsmässiga skäl. 

Vi tummar inte på kvalitén eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag efter att du har hört av dig.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här