Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Örebro

Det självklara valet av pumpar och pumpservice i Örebro

Det finns ofta många situationer där ert företag kan vara i behov av en pump. När någon form av gas eller vätska, hög och låg viskositet, ska förflyttas behövs det en pump som kan utföra transporten på ett säkert sätt. Dels för att bevara innehållet men även för den omkringliggande miljön och för er som arbetar med pumpen i fråga. Det gäller att dessa pumpar håller en hög standard. 

Pumpar av denna kvalitet hittar ni hos oss i Örebro. Oavsett vilken industri ni arbetar inom har vi pumparna som passar just er behov. Vi installerar pumpar av olika former såsom membranpumpar, fatpumpar, axeltätande, centrifugalpumpar och pulverpumpar med fler.

Vi hjälper både privatpersoner och företag med att skapa förutsättningar att nå framgång i verksamheten. Med er säkerhet och trygghet i fokus guidar vi er till rätt val av pump som uppfyller alla era krav och behov. Vårt specialistområde är specialdesignade pumpar utformade för att klara av aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar ämnade för vätskor och gaser med hög viskositet är en typ av pumpar som vi ligger i framkant med inom branschen.  

Vi hjälper er verksamhet att skapa förutsättningar för att nå era mål. Tillsammans guidar vi er till det rätta valet av pump som motsvarar era krav och behov. Vår absoluta specialitet finns i pumpar designade för att klara aggressiva kemikalier med fasta partiklar och detta är något vi är väldigt stolta över.

 

Elektriska membranpumpar Örebro

EVO Series™ – en 100% eldriven membranpump med exklusiv funktionalitet som tidigare inte ingått i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder total mångsidighet likt en vanlig membranpump men med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är dessutom att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Uppgradera dig till en elektrisk pump redan idag!

Eldriven membranpump – hur fungerar den?

En elektrisk membranpump fungerar i princip på samma sätt som en vanlig membranpump med den stora skillnaden att den är strömdriven istället för tryckluftsdriven. Fördelar med den eldrivna pumpen är bland annat att pumpen kan köras mot stängd ventil och att den är mer energieffektiv. Även tryck och flöde är steglöst reglerbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har nytta av en elektrisk membranpump Örebro?

En eldriven membranpump lämpar sig i första hand för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. Lämplig för att effektivisera arbetet.

 

Stort sortiment av pumpar och pumpservice i Örebro

Hos oss hittar ni både nya produkter och reservdelar som passar till era befintliga pumpar. I vårt breda sortiment finns pumpar från märken som Aro Ingersroll Rand LTD, vars produkter är lämpade att transportera vätskor som främst tillhör den trögflytande karaktären. Du hittar även fatpumpar från Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och den kemitekniska industrin. Hos oss finns även Lafonte som är specialiserade på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. Detta är bara ett urval av varumärken vi arbetar med. 

Förutom leverans av färdiga pumpar kan ni även vända er till oss för service, underhåll och reparationer av befintliga pumpar. Vi har över 25 års erfarenhet inom branschen och har stor kompetens inom pumpservice. Vi vet vad som krävs för att prioritera trygghet, säkerhet och funktionalitet för att skapa en perfekt balans som passar ert företags behov. 

När våra tekniker reparerar och servar ert företags pump garanterar vi uteslutande användning av originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Den stora anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är av säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitet eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här