Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå med pumpar till företag

Arbetar ni inom en bransch som industrier inom bio, kemiteknik eller med elektronik, eller liknande där man behöver en pump för att hanterar lösa och trögflytande vätskor? Med hjälp av oss på Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå kan ni få hjälp med att hitta rätt pump för just ert behov. Ett bra val för er som vill vara trygga på er arbetsplats och val av pump för att få jobbet gjort, varje gång. Vi har över 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard.

Med ett brett sortiment och många hjälpta företag i Skellefteå och närområdet vet vi att vi kan hjälpa er att utvecklas och växa för att ta nästa steg. Med pumpar av riktigt hög kvalité som klarar explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar som kan innebära hög risk hjälper vi er att hitta rätt pump för alla situationer, syften och branscher.

Snabb leverans & installation av pumpar i Skellefteå

Utöver snabba leveranser och installationer av nya pumpar i ert företag hjälper vi självklart även till med att underhålla era pumpar. Våra tekniker är kundfokuserade och arbetar hårt för att göra er helt tillfredsställda med våra tjänster. Är ni inte nöjd med pumpen erbjuder Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå snabba returer eller vill ni göra någon justering av den pump eller pumpar ni köpt ser vi till att det görs med kort varsel.  

Vi erbjuder endast originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns speciellt två starka fördelar med originaldelar. För det första, ni kan känna er trygga på arbetsplatsen och med pumpen, att pumpen funkar precis som den ska – er säkerhet är otroligt viktig för oss på Pumpservice i Skellefteå, vi tummar inte någonsin på detta när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Är ni händiga och kan utföra servicen själv går det lika bra att beställa enskilda reservdelar direkt från oss. Men med hjälp av Pumpservice i Skellefteå säkerställer ni att det blir korrekt utfört.

Pump- & Pyrolysteknik erbjuder service & pumpar av flera märken 

Vi och våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand som vi vet levererar pumpar av högsta kvalité. Men Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå erbjuder självklart även hög service av välkända märken som när det gäller GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler. I vår verkstad har vi möjlighet att snabbt kunna serva och fixa de flesta pumpar med originalreservdelar med snabb leverans. 

Utöver stort utbud av pumpmärken kan ni hos Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland många alternativ inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper er att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

 

Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå arbetar serviceinriktat och med kunden i fokus. Vi siktar alltid på att ge en offert med kostnadsförslag inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss. Det är lika viktigt för oss som för er, att ert företag får rätt pump till rätt pris och ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål. 

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här