Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå med pumpar till företag

Arbetar ni inom en bransch som exempelvis industrier inom bio, kemiteknik eller med elektronik, eller liknande där man behöver en pump för att hanterar lösa och trögflytande vätskor? Med hjälp av oss på Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå kan ni få hjälp med att hitta rätt pump för just ert behov. Ett bra val för er som vill vara trygga på er arbetsplats och rätt val av pump för att få jobbet gjort. Vi har över 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard.

Med ett brett sortiment och många hjälpta företag i Skellefteå inklusive närområde vet vi att vi kan hjälpa er att utvecklas och växa för att ta nästa steg. Med pumpar av riktigt hög kvalitet som klarar explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar som kan innebära hög risk hjälper vi er att hitta rätt pump för alla situationer, syften och branscher.

Snabb leverans & installation av pumpar i Skellefteå

Utöver snabba leveranser och installationer av nya pumpar i ert företag hjälper vi självklart även till med att underhålla era pumpar. Våra tekniker är kundfokuserade och arbetar hårt för att göra er helt tillfredsställda med våra tjänster. Är ni inte nöjd med pumpen erbjuder Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå snabba returer. Vill ni göra justeringar av en pump ni köpt ser vi till att det görs med kort varsel.  

Vi erbjuder endast originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns två betydande fördelar med användning av originaldelar. För det första kan ni känna er trygga på arbetsplatsen och med att pumpen fungerar precis som den ska – er säkerhet är livsviktig för oss på Pumpservice i Skellefteå, vi tummar aldrig på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Är ni händiga och kan utföra servicen själv går det lika bra att beställa enskilda reservdelar direkt från oss. Med hjälp av Pumpservice i Skellefteå säkerställer ni att det blir korrekt utfört.

Elektrisk membranpump Skellefteå

EVO Series™ – en 100% eldriven membranpump med revolutionerande funktioner som tidigare inte har funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdiga funktioner och möjligheter som hos en vanlig membranpump men med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering som effektiviserar ditt arbete! Byt till en elektrisk pump redan idag!

Hur fungerar en eldriven membranpump?

Det som skiljer en eldriven membranpump mot en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft. Det finns flera fördelar med en elektrisk pump, förutom att den är mer energieffektiv kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en eldriven membranpump Skellefteå?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och effektiviserar ditt arbete!

 

Pump- & Pyrolysteknik erbjuder service & pumpar av flera märken 

Våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand som levererar pumpar av högsta kvalitet. Men Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå erbjuder självklart även hög service av välkända märken såsom GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler. I vår verkstad har vi möjlighet att snabbt kunna serva och fixa de flesta pumpar med originalreservdelar med snabb leverans. 

Utöver ett stort utbud av pumpmärken kan ni hos Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi har bland många alternativ inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper er att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Pump & Pyrolysteknik AB i Skellefteå arbetar serviceinriktat med kunden i fokus. Vi siktar alltid på att ge en offert med kostnadsförslag inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris vilket ger er möjlighet att uppfylla den potential er verksamhet besitter. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål. 

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här