Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Det självklara valet av pumpar och pumpservice i Skövde

När man ska transportera någon form av vätska eller gas, hög som låg viskositet är man i behov av en pump som klarar att utföra förflyttningen på ett säkert sätt, både för den omkringliggande miljön men även för er som arbetar med pumpen. Vår pumpservice i Skövde har lång erfarenhet och vet vilka kriterier en pump behöver för att hålla en bra standard. 

Pumpar till livsmedelbranschen & mejeriprodukter

Oavsett om ni är inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter eller om ni har ert företag inom industrin och behöver förflytta trögflytande medier som exempelvis lim, färg eller tätningsmassor. Vi installerar pumpar av alla former, membranpumpar, fatpumpar, axeltätade centrifugalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Tillsammans hjälper vi er och ert företag att skapa den bästa förutsättningarna för att nå era mål. Med er säkerhet och trygghet i fokus vägleder vi er till rätt val av pump som motsvarar era krav och behov. Vi är specialiserade på pumpar som är designade för att transportera aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar ämnade för vätskor och gaser med hög viskositet är en typ av pumpar som vi ligger i framkant med.

Stort sortiment av pumpar och pumpservice i Skövde

Hos oss hittar du både nya produkter men även reservdelar till dina befintliga pumpar. I vårt sortiment finns pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd, vars produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Du finner också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. I övrigt har vi ett brett sortiment även från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Beställer ert företag från oss kan ni alltid räkna med snabba leveranser och returer. Spana in vårt sortiment på vår hemsida redan nu. 

Utöver att leverera färdiga pumpar eller reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Bakom oss har vi mer än 25 års erfarenhet inom branschen. Våra tekniker har med andra god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och vet vad som krävs för att prioritera säkerhet, trygghet och funktionalitet i en perfekt balans där ert företags behov och önskemål står i centrum. 

Reparation & Service med originaldelar av er pump

När våra tekniker reparerar och servar ert företags pumpar garanterar vi att vi alltid använder originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Den stora anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är av säkerhetsmässiga skäl. 

Vi tummar inte på kvalitén eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag efter att du har hört av dig.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här