Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Det självklara valet av pumpar & pumpservice i Stenungsund

Är du och ditt företag i behov av en pump? Vid alla fall där någon form av vätska eller gas, hög som låg viskositet, ska transporteras från en plats till en annan behövs det en pump som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt. Dessa pumpar måste hålla en viss standard, för att ta hänsyn till innehåll, miljö och för personerna som arbetar med pumpen.

Pumpar av denna kaliber hittar du här oss i Stenungsund. Oavsett om ni är inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter eller om ni har ert företag inom industrin och behöver förflytta trögflytande medier som exempelvis lim, färg eller tätningsmassor. Kontakta oss – vi installerar pumpar av alla former av membranpumpar, fatpumpar, axeltätade centrifigalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Vi hjälper er och ert företag i och runt Stenungsund att skapa förutsättningar att nå framgång i er verksamhet. Med er säkerhet och trygghet i fokus guidar vi er till rätt val av pump som motsvarar alla era krav och behov. Vår absoluta specialitet ligger i pumpar designade för att klara av framför allt aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar ämnade för vätskor och gaser med hög viskositet är en typ av pumpar som vi ligger i framkant med.  

Stort sortiment av pumpar & pumpservice i Stenungsund

Utöver nya produkter hittar du även  reservdelar till dina befintliga pumpar. I vårt sortiment finns pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd, vars produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Du finner också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. I övrigt har vi ett brett sortiment även från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Vi står för snabba leveranser och returer. Välkommen att se vårt sortiment på vår hemsida redan nu. 

Levererar kompletta pumpar & originalreservdelar

Utöver att leverera färdiga pumpar eller reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Med dryga 25 års erfarenhet inom branschen har våra tekniker god erfarenhet och kompetens inom pumpservice och vet vad som krävs för att prioritera säkerhet, trygghet och funktionalitet i en perfekt balans där ert företags behov och önskemål står i centrum. 

När våra tekniker reparerar och servar ert företags pumpar garanterar vi att vi alltid använder originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Av säkerhetsmässiga skäl kompromissar vi inte när det kommer till reservdelar. Vi tummar inte på kvalitén eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassning även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag efter att du har hört av dig. Välkommen!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här