Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Stockholm

Välkommen till en pålitlig pumpservice i Stockholm med pumparna för ditt företag!

Snabba leveranser, stort utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Det har varit vår melodi sedan vi grundades 1992. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer ända sedan dess och är fortsättningsvis det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

Givetvis står vi till tjänst och konsulterar er för att hitta den bästa totallösningen skräddarsydd just för er. Vi kan allt som handlar om dosering och är er högra hand när ni är på väg att starta upp nya projekt i Stockholm som kräver noggrann och professionell pumpservice och pumpar av högsta kvalité. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog.

Vi är tekniskt lösningsorienterade och en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att matcha er verksamhet med lämpligast möjliga pump och service besöker vi er gärna på plats i verksamheten. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta det som brukar kallas för fluid, med andra ord vätska eller, från en plats till en annan.  

Vilken pump som dock är kvalificerad för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Är du osäker så känn inga tvivel. Vi hjälper dig att hitta rätt pump och ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta utveckling. 

Stockholms experter på pumpar erbjuder snabb pumpservice

Efter mer än 25 år i branschen vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Våra tekniker är flexibla och har kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken du kan hitta på marknaden, bland annat ARO Ingersroll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler.  

En av våra absoluta specialiteter är dock pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier, som till exempel natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Det i kombination med pumpar avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet är vi experter på här i Stockholm. Våra tekniker är dock väl bevandrade inom branschen och hjälper dig med installation och service även när det kommer till allt från fatpumpar inom kemiteknisk industri till tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Pumpservice i Stockholm med originaldelar

Vi är stolta över att kunna konstatera att du som kund alltid kan räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumpar som servas av våra tekniker. Vi gör detta för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen och känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Oavsett om det rör membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar eller livsmedelspumpar kan du med andra ord räkna med att vi inte tummar på varken service eller kvalité. 

Hos oss prioriteras snabb service och du som kund kan alltid räkna med att stå i centrum för vårt arbete. När du kontaktar oss kan du givetvis begära en offert för att få en uppskattning på vad ditt önskemål beräknas kosta. Vi återkommer med ett kostnadsförslag inom 24 timmar efter din förfrågan.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här