Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Stockholm

Välkommen till en pålitlig pumpservice i Stockholm med pumparna för ditt företag!

Snabba leveranser, ett stort utbud av pumpar och reservdelar samt en tillmötesgående service. Det har varit vår melodi sedan vi grundades 1992. Vi har hjälpt företag och andra aktörer inom industrin med installationer och reparationer ända sedan dess och är idag fortsättningsvis det kloka valet när ditt företag är i behov av extern expertis på vätskehantering.  

Vi står till tjänst och konsulterar er för att hitta den bästa totallösningen skräddarsydd för just ert företag. Vi kan allt inom dosering och är er högra hand när ni är på väg att starta upp nya projekt i Stockholm som kräver noggrann och professionell pumpservice och pumpar av högsta kvalitet. Här lämnas ingen detalj åt slumpen och bara det bästa är gott nog åt våra kunder.

Vi är tekniskt lösningsorienterade och en pålitlig samarbetspartner inom tillverkningsindustrin. För att matcha er verksamhet med den bäst lämpade pumpen samt tillhörande service besöker vi gärna er verksamhet på plats. Gemensamt för alla pumpar är funktionen att förflytta det som brukar kallas för fluid, med andra ord vätska eller, från en plats till en annan.  

Vilken pump som är bäst kvalificerad för ditt företags ändamål och behov är beroende av faktorer som exempelvis vätskans viskositet eller huruvida pumpen ska användas i explosiva miljöer. Är du osäker på vilken pumplösning som passar ert behov? Vi hjälper dig att hitta rätt pump och ser till att du får en god start på ditt företags fortsatta utveckling!

Elektrisk membranpump Stockholm

EVO Series™ är en 100% eldriven membranpump med revolutionerande funktioner som tidigare inte funnits i en och samma pumplösning. EVO Series™ erbjuder likvärdig funktionalitet som en vanlig membranpump men med ytterligare maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelen är därmed att den är 70% mer energieffektiv än vår nuvarande tryckluftsdrivna membranpump. Att byta till en elektrisk pump är därmed en långsiktig investering som effektiviserar ditt arbete! Känner du dig manad att byta pump redan idag – ring oss för rådgivning om vad som passar just din verksamhet!

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

Den stora skillnaden mellan en elektrisk membranpump och en vanlig pump är i huvudsak drivmedlet, den elektriska drivs med ström och den vanliga membranpumpen med tryckluft. Det finns många fördelar med en elektrisk pump, förutom att den är mer energieffektiv kan pumpen köras mot stängd ventil, även tryck och flöde är steglöst ställbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har mest nytta av en eldriven membranpump Stockholm?

En elektrisk membranpump lämpar sig främst för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. En elektrisk membranpump har lång livslängd och effektiviserar ditt arbete!

Stockholms experter på pumpar erbjuder snabb pumpservice

Efter mer än 25 år i branschen vet vi vad det innebär att ställa upp och göra det lilla extra för våra kunder. Våra tekniker är flexibla och har hög kompetens att utföra service på de flesta pumpmärken du kan hitta på marknaden såsom ARO Ingersroll Rand, Serfilco, GemmeCotti och många fler.  

En av våra specialistomården är pumpar som är särskilt adapterade för att klara av aggressiva kemikalier som exempelvis natriumklorid, ammoniak eller saltsyra. Detta kombinerat med pumpar avsedda för att pumpa vätskor med hög viskositet är vårt expertområde på Pump & Pyrolysteknik här i Stockholm. Våra tekniker lång erfarenhet inom branschen och hjälper dig med installation och service även när det kommer till fatpumpar inom kemiteknisk industri, tryckluftsdrivna pulvermembranpumpar och allt däremellan.  

Pumpservice i Stockholm med originaldelar

Vi är stolta över att du som kund alltid kan räkna med att vi använder oss av originaldelar i de pumparbeten som servas av våra tekniker. Detta gör vi för att du fortsatt ska kunna behålla den EU-godkända ATEX-klassificeringen och känna en trygghet i att de pumpar vi levererar och servar alltid håller högsta standard och prioriterar säkerheten. 

Oavsett om det rör membranpumpar, kolvpumpar, impellerpumpar eller livsmedelspumpar kan du med andra ord räkna med att vi inte tummar på varken service eller kvalitet. Hos oss prioriteras snabb service och du som kund kan alltid räkna med att stå i centrum för vårt arbete. När du kontaktar oss kan du givetvis begära en offert för att få en uppskattning på vad arbetet beräknas kosta. Vi återkommer med ett kostnadsförslag inom 24 timmar efter att din förfrågan inkommit!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här