Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Trollhättan

Pumpservice i Trollhättan har pumparna som passar er

Tillhör ni den kemiska industrin eller arbetar inom livsmedelsbranschen, elektronik eller annat område där ni är behov av en pump för att transportera både lösa och trögflytande vätskor? Då har ni kommit helt rätt. Vår pumpservice i Trollhättan levererar alltid pumpar till högsta kvalité. Hit vänder ni er för ett tryggt val av pumpar som gör jobbet

Med 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard vet vi vilka pumpar som passar er bäst. Vi har ett brett sortiment och hjälper många företag att ta nästa steg i deras verksamhet. Det gör vi genom att installera effektiva pumpar som klarar av allt från explosiva miljöer till aggressiva kemikalier och många fler. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher.

Utöver att snabbt leverera och installera nya pumpar i er verksamhet hjälper vi förstås även till med att serva era befintliga pumpar. Våra tekniker är lösningsorienterade och vill alltid kundens bästa. Vi sätter alltid kunden i första hand och ser till att du alltid är nöjd med vårt arbete. Vi erbjuder snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Hos oss kan ni alltid lita på att vi bara använder originaldelar när vi servar eller reparerar er pump. Det finns många fördelar med detta, för det första handlar det om pumpen och ert företags trygghet. Ni kan lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör orginaldelar att er pump är fortsatt ATEX kvalificerad enligt EU standard även efter reparation och service. Ni kan även beställa enskilda reservdelar hos oss om ni hellre föredrar att göra service på egen hand. 

 

Pumpar och pumpservice i Trollhättan

På vår pumpservice i Trollhättan har vi ett gott samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand men erbjuder självklart pumpar från andra märken också. Vi levererar alltid hög service och den högsta kvalitén när det kommer till alla olika pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler.   

Utöver att vi har ett stort utbud av pumpmärken erbjuder vi en bred variation av olika pumpar som passar det flesta tillfällen. Bland våra olika pumpar har vi magnetdrivna pumpar lämpade för livsmedelsbranschen och mejerier, membranpumpar som är till för lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpump som hjälper er att flytta torra produkter. 

Vi arbetar serviceinriktat och med kunden i fokus. Därför kan ni alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss med ett kostnadsförslag på ert ärende. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris och ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål.  

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här