Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Trollhättan

Pumpservice i Trollhättan har pumparna som passar er

Tillhör ni den kemiska industrin eller arbetar inom livsmedelsbranschen, elektronik eller annat område där ni är i behov av en pump för att transportera både lösa och trögflytande vätskor? Då har ni kommit helt rätt. Vår pumpservice i Trollhättan levererar alltid pumpar av högsta kvalitet. Hit vänder ni er för ett tryggt val av pumpar som gör jobbet!

Med 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard vet vi vilka pumpar som passar er bäst. Vi har ett brett sortiment och hjälper många företag att ta nästa steg i verksamheten. Detta genom att installera effektiva pumpar som klarar av allt från explosiva miljöer till aggressiva kemikalier. Hos oss hittar ni pumpar för alla syften och branscher. Utöver snabba leveranser och installationer av nya pumpar i er verksamhet hjälper vi även till med att serva era befintliga pumpar. Våra tekniker är lösningsorienterade och sätter alltid kunden i första hand och ser till att du alltid är nöjd. Vi erbjuder snabba returer eller byten om ni önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Hos oss kan ni alltid lita på att vi uteslutande använder originaldelar när vi servar eller reparerar er pump. Det finns många fördelar med detta, främst handlar det om pumpen och ert företags trygghet. Ni kan lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör orginaldelarna att er pump är fortsatt ATEX kvalificerad enligt EU standard även efter reparation och service. Vi ernjuder även beställning av enskilda reservdelar hos oss om ni hellre föredrar att utföra servicearbetet på egen hand. 

Elektriska membranpumpar Trollhättan

EVO Series™ – är en fullständigt eldriven membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte ingått i en och samma pump. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en vanlig membranpump men med maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelarna är därtill att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Dags att byta till en eldriven pump?

Hur fungerar en elektrisk membranpump?

En elektrisk membranpump fungerar i stort sätt på samma vis som en vanlig membranpump med skillnaden att den är strömdriven istället för tryckluftsdriven. Fördelar med den eldrivna pumpen är bland annat att pumpen kan köras mot stängd ventil och att den är mer energieffektiv. Även tryck och flöde är steglöst reglerbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har nytta av en elektrisk membranpump Trollhättan?

En eldriven membranpump lämpar sig i första hand för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. Lämplig för att effektivisera arbetet.

 

Pumpar och pumpservice i Trollhättan

På vår pumpservice i Trollhättan har vi ett gott samarbete med pumpmärket ARO Ingersoll Rand men erbjuder självklart pumpar från andra märken också. Vi levererar alltid hög service och den högsta kvalitén när det kommer till alla olika pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler.   

Utöver att vi har ett stort utbud av pumpmärken erbjuder vi en bred variation av olika pumpar som passar det flesta tillfällen. Bland våra olika pumpar har vi magnetdrivna pumpar lämpade för livsmedelsbranschen och mejerier, membranpumpar som är till för lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpump som hjälper er att flytta torra produkter. 

Vi arbetar serviceinriktat och med kunden i fokus. Därför kan ni alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att ni har kontaktat oss med ett kostnadsförslag på ert ärende. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris och ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Tveka inte att kontakta oss för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål.  

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här