Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Det självklara valet av pumpar och pumpservice i Umeå

Det finns många situationer där ert företag kan vara i behov av en pump. Ska ni transportera någon form av vätska, hög som låg viskositet? Då behövs det en pump som kan utföra förflyttningen på ett säkert sätt. Både för innehållet, men också för den omkringliggande miljön och för er som arbetar med pumpen i fråga. Dessa pumpar måste hålla en viss standard.

Pumpar som uppfyller dessa säkerhetskrav hittar du hos oss här i Umeå. Pumparna passar de företag inom livsmedelsbranschen och transporterar mejeriprodukter eller om ni har ert företag inom industrin och behöver förflytta trögflytande medier som exempelvis lim, färg eller tätningsmassor. Vi installerar pumpar av alla former, membranpumpar, fatpumpar, axeltätade centrifugalpumpar, pulverpumpar och många fler. 

Trygghet i fokus vid service, köp & installation av pumpar

Kontakta oss, vi hjälper er och ert företag att skapa förutsättningar att nå framgång i er verksamhet. Vi sätter säkerhet och trygghet i fokus för att även guida er till rätt val av pump. Vi ser till att er pump motsvarar alla era krav och behov. Vår absoluta specialitet ligger i pumpar designade för att klara av aggressiva kemikalier med fasta partiklar. Även pumpar ämnade för vätskor med hög viskositet är en typ av pump där vi ligger i framkant.

Stort sortiment av pumpar och pumpservice i Umeå

Hos oss på Pump & Pyrolysteknik finns både nya produkter men även reservdelar till dina befintliga pumpar. Här hittar du pumpar från märken som bland annat ARO Ingersoll Rand Ltd, vars produkter är anpassade för att på ett effektivt sätt transportera vätskor av framför allt trögflytande karaktär. Du finner också fatpumpar från exempelvis Serlico, populära inom livsmedelsindustrin och kemiteknisk industri, samt italienska LaFonte som specialiserar sig på magnetdrivna pumpar för syror och farliga vätskor. VI har dessutom ett brett sortiment från tillverkare som Inoxpa och GemmeCotti. Snabba leveranser och returer är något vi är stolta över! Spana in vårt sortiment på vår hemsida redan nu. 

Utöver att leverera färdiga pumpar och/eller reservdelar kan ert företag självklart vända sig till oss även för service, underhåll och reparationer av era befintliga pumpar. Vi har mer än 25 års branscherfarenhet. Våra professionella tekniker har god erfarenhet och kompetens inom pumpservice. Vi vet vad som krävs för att prioritera säkerhet, trygghet och funktionalitet i en perfekt balans där ert företags behov och önskemål står i centrum. 

Reparation & service med originaldelar

Vid service och reparation av pumpar använder vi oss alltid av originaldelar i de fall där någon del av pumpen är förbrukad och behöver bytas ut mot en reservdel. Anledningen till att vi inte kompromissar när det kommer till reservdelar är säkerhetsmässiga skäl. Vi tummar inte på kvalitén eller kompromissar med er trygghet. Vår service utgår från EU-standard och tack vare att vi är konsekventa med originaldelar innebär detta att er pump behåller sin ATEX-klassificering även efter att den har blivit servad. Kontakta oss redan idag och få en offert inom 24 timmar med ett kostnadsförslag!

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här