Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Varberg

Pumpservice i Varberg med pumpar till ert företag

Befinner er i livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik eller något annat område? Behöver ni en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? I så fall har ni kommit helt rätt. Vi är en pumpservice i Varberg som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalité. Vänd er till oss för ett  tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Vi har över 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard. Med ett stort sortiment hjälper vi många företag att utvecklas och ta nästa steg i sin verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Här hittar ni pumpar för alla syften och branscher. 

Vi levererar och installerar nya pumpar i er verksamhet och hjälper även till med att serva era befintliga pumpar. Med tekniker som är lösningsfokuserade och angelägna, ser vi till att göra det där lilla extra för dig som kund som gör dig hundra procent tillfredsställd med våra tjänster. Utöver det erbjuder vi snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Dessutom arbetar vi enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns två stycken fördelar i detta. För det första handlar det naturligtvis om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. För det andra möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Ni kan även beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

 

Pumpar och pumpservice i Varberg av flera märken 

Vi och våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersroll Rand. Men det hindrar oss inte från att erbjuda service av högsta kvalité även när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper, Serfilco och många fler.  

Utöver ett stort utbud av pumpmärken kan ni hos oss räkna med en bred variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi erbjuder många alternativ, inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för sådant som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Vi arbetar serviceinriktat och med dig som kund i fokus. Våra kunder kan alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter att man har kontaktat oss med ett kostnadsförslag på ert ärende. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris och ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Kontakta oss redan idag för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert  företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här