Pump & Pyrolysteknik AB

Pumpar och pumpservice

Pumpservice & Pumpar Varberg

Pumpservice i Varberg med pumpar till ert företag

Är ni verksamma inom livsmedelsbranschen eller arbetar inom kemiteknisk industri, bioindustri, med elektronik eller något helt annat område? Behöver ni en pump för att förflytta både lösa och trögflytande vätskor? I så fall har ni kommit helt rätt! Vi är en pumpservice i Varberg som ni kan lita på när det kommer till pumpar av högsta kvalitet. Vänd er till oss för ett  tryggt val av pumpar som gör jobbet.

Vi har över 25 års erfarenhet av att serva och leverera pumpar av högsta standard. Med ett stort sortiment hjälper vi många företag att utvecklas och ta nästa steg i sin verksamhet genom att installera effektiva pumpar som bland annat klarar av explosiva miljöer, hög viskositet, aggressiva kemikalier med fasta partiklar och mycket mer. Här hittar ni pumpar för alla syften och branscher. 

Vi levererar och installerar nya pumpar i er verksamhet och hjälper även till med att serva era befintliga pumpar. Med tekniker som är lösningsfokuserade och angelägna, ser vi till att göra det där lilla extra för dig som kund som gör dig hundra procent tillfredsställd med våra tjänster. Utöver det erbjuder vi snabba returer om ni inte är nöjda eller önskar byta någon produkt med kort varsel.  

Dessutom arbetar vi enbart med originaldelar när vi servar och reparerar er pump. Det finns två betydande fördelar med orginaldelar. Inledningsvis handlar det naturligtvis om pumpens och ert företags trygghet – hos oss kan ni lita på att vi inte tummar på säkerhet när det kommer till våra pumpars funktionalitet. Dessutom möjliggör originaldelarna att er pump är fortsatt ATEX-klassificerad enligt EU-standard även efter reparation och service. Ni kan dessutom beställa enskilda reservdelar direkt från oss och utföra servicen på egen hand om ni föredrar det alternativet. 

Elektriska membranpumpar Varberg

EVO Series™ – är en 100% eldriven membranpump med exklusiva funktioner som tidigare inte ingått i en och samma pump. EVO Series™ erbjuder likvärdig mångsidighet som en vanlig membranpump men med ytterligare maximerad effektivitet och styrbarhet. Fördelarna är därtill att den är 70% mer energieffektiv än våra nuvarande tryckluftsdrivna membranpumpar. Dags att byta till en eldriven pump?

Hur fungerar en eldriven membranpump?

En elektrisk membranpump fungerar i stort sätt på samma vis som en vanlig membranpump med skillnaden att den är strömdriven istället för tryckluftsdriven. Fördelar med den eldrivna pumpen är bland annat att pumpen kan köras mot stängd ventil och att den är mer energieffektiv. Även tryck och flöde är steglöst reglerbart vilket gör att driften får ett jämnare flöde.

Vem har nytta av en elektrisk membranpump Varberg?

En elektrisk membranpump lämpar sig i första hand för fyllningsapplikationer av olika slag, men används även för ren transport mellan tankar. Lämplig för att effektivisera arbetet.

 

Pumpar och pumpservice i Varberg av flera märken 

Våra tekniker har ett mycket framgångsrikt samarbete med pumpmärket ARO Ingersroll Rand. Detta hindrar oss inte från att erbjuda service av högsta kvalitet även när det gäller övriga pumpmärken. I vår verkstad servar vi pumpmärken som bland annat GemmiCotti, Jessberger, Sandpiper och Serfilco. 

Utöver ett brett utbud av pumpmärken kan ni räkna med stor variation av olika pumpar för lika många ändamål. Vi erbjuder många alternativ, inte minst magnetdrivna pumpar lämpade för exempelvis livsmedelsföring och mejerier, membranpumpar för material som lim, färg och andra trögflytande vätskor samt pulverpumpar som hjälper dig att förflytta torra produkter i ett system som inte penetreras av damm eller luftburna föroreningar.  

Vi arbetar serviceinriktat med kunden i fokus. Våra kunder kan alltid räkna med en offert inom 24 timmar efter inkommet kostnadsförslag på ert ärende. Det är lika viktigt för oss som för er att ert företag får rätt pump till rätt pris vilket ger er möjlighet att uppfylla den potential ni besitter i er verksamhet. Kontakta oss redan idag för beställningar, reparationer eller reservdelar. Vi garanterar snabb service och som alltid ett trevligt bemötande med stor respekt för ert företags behov och önskemål.

KONTAKTA OSS

Telefon
+46 (0)40 – 42 47 10

Epost
info@pptab.se 

Order
order@pptab.se

Kontakta vårat kontor i Malmö här